S’aprova un conveni amb la Generalitat per exposar la mostra “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya” al CMC

Fotografia de la capçalera d'una barraca de pedra seca reconstruïda a les matinals de pedra seca. 
Font: Revista El Marge. 
Més informació: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2485154884863099&id=206439366068007

La Junta de govern d’ahir dilluns 12 d’abril va aprovar, a petició de la regidoria de Cultura, un conveni amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural (DGCPAC) per acollir, al Centre Municipal de Cultura (CMC), l’exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya”.

El Centre Municipal de Cultura acollirà aquesta mostra, creada per la Generalitat de Catalunya i l’Associació per la pedra seca i l’arquitectura nacional, del 16 d’abril al 21 de maig de 2021, en el marc dels actes de Sant Jordi i amb motiu del reconeixement de la tècnica de pedra seca com a Patrimoni Cultural Immaterial per part de la UNESCO el novembre de 2018. Es tracta d’una exposició eminentment fotogràfica que pretén oferir una panoràmica àmplia sobre aquest llegat, posant èmfasi en les variants tipològiques més habituals i en la diversitat territorial.


CASTELLANO | La Junta de gobierno de ayer lunes 12 de abril aprobó, a petición de la concejalía de Cultura, un convenio con el Departamento de Cultura de la Generalitat de Catalunya, mediante la Dirección General de Cultura Popular y Asociacionismo Cultural (DGCPAC) para acoger, en el Centre Municipal de Cultura (CMC), la exposición “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya”.

El Centre Municipal de Cultura acogerá esta muestra, creada por la Generalitat de Catalunya y la Associació per la pedra seca i l’arquitectura nacional, del 16 de abril al 21 de mayo de 2021, en el marco de los actos de Sant Jordi y con motivo del reconocimIento de la técnica de piedra seca como Patrimonio Cultural Inmaterial por parte de la UNESCO en noviembre de 2018. SE trata de una exposición eminentemente fotográfica que pretende ofrecer una panorámica amplia sobre este legado, poniendo énfasis en las variantes tipológicas más habituales y en la diversidad territorial.