La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès ha participat en la reunió de representants de Joventut del Baix Penedès

Aquest dimecres 24 de març ha tingut lloc la reunió de representants polítics i tècnics de Joventut del Baix Penedès per avaluar l’any anterior i programar el 2021. La reunió s’ha dut a terme al Centre Cívic de la Joncosa del Montmell i ha comptat amb la participació del regidor de Joventut de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès, Fèlix Villazán; i la tècnica de Joventut municipal, Arantzazu Longares.


Este miércoles 24 de marzo ha tenido lugar la reunión de representantes políticos y técnicos de juventud del Baix Penedès para evaluar el año anterior y programar el 2021. La reunión se ha llevado a cabo en el Centro Cívico de la Joncosa del Montmell y ha contado con la participación del concejal de Juventud del Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès, Fèlix Villazán; y la técnica de Juventud municipal, Arantzazu Longares.

El regidor de Joventut, Fèlix Villazán; i la tècnica de Joventut, Arantzazu Longares