L’Ajuntament agraeix la tasca dels voluntaris del Rebost Solidari i del Servei Bon Dia convidant-los a esmorzar i obsequiant-los amb una mascareta commemorativa

Les Regidories de Benestar Social i de la Gent Gran van reunir el voluntariat del Rebost Solidari i del Servei Bon dia en un esmorzar que es va fer a la Timba, al barri de la Riba, en taules separades per a quatre persones. Com que ni l’any 2020 ni el 2021 s’ha pogut fer cap trobada amb els usuaris a causa de la pandèmia, la regidora de Benestar Social i de la Gent Gran, Paqui Cepas, va proposar fer una trobada amb el voluntariat com a agraïment per la feina que fan de forma altruista i la gran tasca que han fet durant la pandèmia.

Paqui Cepas ha explicat que “gràcies a la bona feina dels dos voluntaris  del Rebost Solidari s’ha pogut garantir un bon servei a aquelles persones amb situació de vulnerabilitat, ja que els voluntaris són els que preparen les bosses d’aliments”. En l’actualitat hi ha un total de 30 famílies que reben aliments del Rebost Solidari, el que suposa un total de 67 persones derivades des de Serveis Socials.

La regidora també ha volgut fer valdre la feina del voluntariat del Servei Bon Dia, aquelles persones que telefonen els usuaris del servei, que acostumen a ser persones o parelles majors de 70 anys que viuen soles. El voluntariat truca aquestes persones perquè se sentin menys soles, per ajudar-les amb dubtes que puguin tenir, per conversar i per comprovar que tot està bé. Paqui Cepas ha explicat que “fins i tot durant el confinament el voluntariat va estar realitzant les trucades des de casa seva per assegurar-se que aquestes persones estaven bé i per poder ajudar-les si els calia alguna cosa, com ara medicaments o rebre la cistella de la compra a casa”. En l’actualitat hi ha un total de 26 usuaris d’aquest servei i el voluntariat està format per 13 persones.

El voluntariat que ha assistit a la trobada ha rebut una mascareta commemorativa del Servei Bon Dia i ha pogut gaudir d’un esmorzar a l’aire lliure amb vistes al nucli antic de La Bisbal del Penedès.


CASTELLANO | Las Concejalías de Bienestar Social y de la Gente Mayor reunieron el voluntariado del Rebost Solidari y del Servei Bon Día en un almuerzo que se hizo en la Timba, en el barrio de la Riba, en mesas separadas para cuatro personas. Como que ni en 2020 ni el 2021 se ha podido hacer ningún encuentro con los usuarios a causa de la pandemia, la concejala de Bienestar Social y de la Gente Mayor, Paqui Cepas, propuso hacer un encuentro con el voluntariado como agradecimiento por el trabajo que hacen de forma altruista y la gran labor que han hecho durante la pandemia.

Paqui Cepas ha explicado que “gracias al buen trabajo de los dos voluntarios del Rebost Solidari se ha podido garantizar un buen servicio a aquellas personas en situación de vulnerabilidad, puesto que los voluntarios son los que preparan las bolsas de alimentos”. En la actualidad hay un total de 30 familias que reciben alimentos del Rebost Solidari, lo que supone un total de 67 personas derivadas desde Servicios Sociales.

La regidora también ha querido poner en valor el trabajo del voluntariado del Servei Bon Dia, aquellas personas que telefonean a los usuarios del servicio, que acostumbran a ser personas o parejas mayores de 70 años que viven solas. El voluntariado llama a estas personas para que se sientan menos solas, para ayudarlas con dudas que puedan tener, para conversar y para comprobar que todo está bien. Paqui Cepas ha explicado que “incluso durante el confinamiento el voluntariado estuvo realizando las llamadas desde su casa para asegurarse de que estas personas estaban bien y para poder ayudarlas si les hacía falta algo, como por ejemplo medicamentos o recibir la cesta de la compra a casa”. En la actualidad hay un total de 26 usuarios de este servicio y el voluntariado está formado por 13 personas.

El voluntariado que ha asistido al encuentro ha recibido una mascarilla conmemorativa del Servei Bon Dia y ha podido disfrutar de un almuerzo al aire libre con vistas al núcleo antiguo de La Bisbal del Penedès.