8M – Actes previstos amb motiu del Dia Internacional de les Dones

Avui és el Dia Internacional de les Dones. Amb motiu d’aquesta commemoració, la Regidoria de Benestar Social i Aqualia han netejat el dipòsit de l’Esplai i l’artista Jordi Romeu ha fet una pintura mural, dedicada a les dones, al mateix dipòsit. La despesa d’aquestes accions ha anat a càrrec d’Aqualia. 

Avui a les 15:30h, les dones i els homes que vulgueu podreu  anar al dipòsit de l’Esplai, ubicat al Carrer Ramon Casas, perquè el Jordi hi escrigui els noms de les dones que vulgueu que formin part de l’obra (dones de la família, amigues, dones valentes, dones lluitadores, dones històriques, dones artistes, etc.).

Paral·lelament, en el marc de la commemoració, l’Ajuntament s’il·luminarà de color lila aquest vespre. 

A l’enllaç trobareu el manifest d’enguany de l’Associació Catalana de Municipis: https://bisbalpenedes.com/web/wp-content/uploads/2021/03/manifest_8m_dia_internacional_dones_2021.pdf


Hoy es el Día Internacional de las Mujeres. Con motivo de esta conmemoración, la Concejalía de Bienestar Social y Aqualia han limpiado el depósito de l’Esplai y el artista Jordi Romeu ha realizado una pintura mural, dedicada a las mujeres, en el mismo depósito. El gasto de estas acciones ha ido a cargo de Aqualia. 

Hoy a las 15.30h, las mujeres y los hombres que queráis podréis ir al depósito de l’Esplai, ubicado en la Calle Ramon Casas, para que Jordi escriba los nombres de las mujeres que queráis que formen parte de la obra (mujeres de la familia, amigas, mujeres valientes, mujeres luchadoras, mujeres históricas, mujeres artistas, etc.).

Paralelamente, en el marco de la conmemoración, el Ayuntamiento se iluminará de color lila cuando anochezca.

En el enlace encontraréis el manifiesto de este año de la Associació Catalana de Municipis: https://bisbalpenedes.com/web/wp-content/uploads/2021/03/manifest_8m_dia_internacional_dones_2021.pdf