Aquest mes de març projectarem dues pel·lícules del Cicle Gaudí: L’ofrena i Terra de Telers

Aquest mes de març tenim dues cites amb el Cicle Gaudí al CMC:

-El dissabte 13 de març, a les 18h, projectarem L’ofrena. Gestionarà la taquilla l’Associació de la Gent Gran de la Bisbal del Penedès.

-El dissabte 27 de març, a les 18h, projectarem Terra de Telers. Gestionaran la taquilla els Geganters i Grallers de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca.

El preu general de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que gestioni la venda d’entrades en cada projecció.

Les taquilles s’obriran 30 minuts abans amb l’objectiu de tenir un control dels assistents i poder-los ubicar respectant totes les mesures de seguretat per la Covid-19. L’aforament serà limitat.

L’OFRENA

FITXA TÈCNICA

Direcció: Ventura Durall

Guió: Ventura Durall, Guillem Sala, Clara Roquet

Direcció de fotografia: Álex García

Estrena: Setembre 2020

Durada: 111 min.

Gènere: Drama

Intèrprets: Àlex Brendemühl, Anna Alacón, Verónica Echegui, Pablo Molinero

SINOPSI

La Violeta, una prestigiosa psiquiatra, rep una visita inesperada a la seva consulta. Es tracta de la Rita, la dona del Jan, un antic amor d’adolescència de la Violeta que va marcar la seva vida després d’abandonar-la de manera traumàtica vint anys enrere. La Rita visita la Violeta amb el pretext de recuperar l’amor del seu marit. No obstant això, el que la Violeta desconeix és que aquesta visita és el primer pas del Jan per intentar reescriure la seva història.

TERRA DE TELERS

FITXA TÈCNICA

Direcció: Joan Frank Charansonnet

Guió: Joan Frank Charansonnet i Alba López

Música: Marcus JGR i Xarim Aresté

Fotografia: Pau Carreté i Joan Babiloni

Estrena: Desembre 2020

Durada: 118 min.

Gènere: Drama històric

Intèrprets: Ramón Godino, Alba López, Montse Ribadellas, Angelina Llongueras, Queralt Albinyana, Joan Massotkleiner, Miquel Sitjar, Jaume Montané, Joan Frank Charansonnet, Sònia Guimerà

SINOPSI

La Julieta, una nena de sis anys, arriba amb la seva família al lloc on es desenvoluparà la seva nova vida. És l’any 1923 i com tantes altres famílies han hagut de fugir de la misèria del camp per establir-se a Colònia, però començar de nou en un nucli tancat no serà fàcil. Els records d’una infància feliç, marcats per la industrialització, l’ànima viva d’una nena que es converteix en dona i la duresa de la guerra civil a la caiguda de la dictadura, acompanyaran els espectadors durant més de seixanta anys mostrant-li tots els camins que el destí li ofereix. Finalment els ulls de la Julieta, madurs i savis, es tancaran en l’únic lloc que ha conegut: la seva estimada Colònia.

Terra de telers mostra un camí poètic de la vida de dues germanes i de tots els habitants d’una colònia industrial a la llera del Llobregat (ubicada a la Catalunya central).


CASTELLANO | Este mes de marzo tenemos dos citas con el Cicle Gaudí en el CMC:

-El sábado 13 de marzo, a las 13h, proyectaremos L’Ofrena. Gestionará la taquilla la Associació de la Gent Gran de la Bisbal del Penedès.

-El sábado 27 de marzo, a las 13h, proyectaremos Terra de Telers. Gestionarán la taquilla los Geganters i Grallers de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca.

El precio general de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

En cuanto a la recaudación, esta se destinará a la entidad del pueblo que gestione la venta de entradas en cada proyección.

Las taquillas se abrirán 30 minutos antes con el objetivo de tener un control de los asistentes y poderlos ubicar respetando todas las medidas de seguridad por la Covid-19. El aforo será limitado.

L’OFRENA

FICHA TÉCNICA

Dirección: Ventura Durall

Guión: Ventura Durall, Guillem Sala, Clara Roquet

Dirección de fotografía: Álex García

Estreno: Septiembre 2020

Duración: 111 min.

Género: Drama

Intérpretes: Àlex Brendemühl, Anna Alarcón, Verónica Echegui, Pablo Molinero

SINOPSIS

Violeta, una prestigiosa psiquiatra, recibe una visita inesperada en su consulta. Se trata de Rita, la mujer de Jan, un antiguo amor de adolescencia de Violeta que marcó su vida después de abandonarla de forma traumática veinte años atrás. Rita visita a Violeta con el pretexto de recuperar el amor de su marido. No obstante, lo que Violeta desconoce es que esta visita es el primer paso de Jan para intentar reescribir su historia.

TERRA DE TELERS

FICHA TÉCNICA

Dirección: Joan Frank Charansonnet

Guión: Joan Franck Chararnsonnet y Alba López

Música: Marcus JGR y Xarim Aresté

Fotografía: Pau Carreté y Joan Babiloni

Estreno: Diciembre 2020

Duración: 118 min.

Género: Drama histórico

Intérpretes: Ramon Godino, Alba López, Montse Ribadellas, Angelina Llongueras, Queralt Albinyana, Joan Massotkleiner, Miquel Sitjar, Jaume Montané, Joan Frank Charansonet, Sònia Guimerà

SINOPSIS

Julieta, una niña de seis años, llega con su familia al lugar donde desarrollará su nueva vida. Es el año 1923 y como tantas otras familias han tenido que huir de la miseria del campo para establecerse en la Colonia, pero empezar de nuevo en un núcleo cerrado no será fácil. Los recuerdos de una infancia feliz, marcados por la industrialización, el alma viva de una niña que se convierte en mujer y la dureza de la guerra civil en la caída de la dictadura, acompañarán a los espectadores durante más de sesenta años mostrándole todos los caminos que el destino le ofrece. Finalmente, los ojos de Julieta, maduros y sabios, se cerrarán en el único lugar que ha conocido: su querida Colonia.

Terra de telers muestra un camino poético de la vida de dos hermanas y de todos los habitantes de una colonia industrial en el cauce del Llobregat (ubicada en la Cataluña central).