La Llar d’infants municipal tanca fins al 23 de febrer per un positiu en COVID-19

La Regidoria d’Ensenyament informa que una de les educadores de la Llar d’Infants municipal l’Oreneta de la Bisbal del Penedès ha donat positiu en COVID-19. Per aquest motiu, el personal de la Llar i l’alumnat se sotmetrà a la prova PCR durant el dia d’avui. Paral•lelament, la llar d’infants de la Bisbal estarà tancada durant 10 dies, des del darrer contacte amb el positiu, per tant, romandrà tancada per quarantena fins al pròxim 23 de febrer de 2021.


La Concejalía de Educación informa de que una de las educadoras de la Guardería municipal l’Oreneta de la Bisbal del Penedès ha dado positivo en COVID-19. Por este motivo, el personal de la Llar y el alumnado se someterá a la prueba PCR durante el día de hoy. Paralelamente, la guardería municipal de la Bisbal estará cerrada durante 10 días, desde el último contacto con el positivo, por tanto, permanecerá cerrada por cuarentena hasta el próximo 23 de febrero de 2021.