Els nens de 1r de l’Escola Ull de Vent participen en el programa Dents Fortes i Sanes

L’Agència de Salut Pública de Catalunya ha reprès el programa Dents Fortes i Sanes, una iniciativa per a la prevenció de la càries i altres malalties bucodentals. El programa s’adreça als escolars de primer de primària i se centra a potenciar el raspallat de les dents com a hàbit de salut bucodental essencial. Per aquest motiu, les regidories de Sanitat i Ensenyament van sol·licitar els estotjos d’higiene dental que contenen un raspall de dents i un tub de pasta de dents fluorada per als alumnes de l’Escola Ull de Vent. Aquesta setmana el regidor de Sanitat, Feliu Gil, ha fet entrega dels estoigs al director de l’Escola, Àngel Espinosa. Trobareu més informació en aquest enllaç: https://canalsalut.gencat.cat/web/.content/_Vida_saludable/Salut_bucodental/pdf/dents_fortes_ra3.pdf


La Agencia de Salud Pública de Catalunya ha retomado el programa Dientes Fuertes y Sanas, una iniciativa para la prevención de la caries y otras enfermedades bucodentales. El programa se dirige a los escolares de primero de primaria y se centra en cepillar los dientes como hábito de salud bucodental esencial. Por este motivo, las concejalías de Sanidad y Educación solicitaron los estuches de higiene dental que contienen un cepillo de dientes y un tubo de pasta de dientes fluorada para los alumnos de la Escola Ull de Vent. Esta semana, el concejal de Sanidad, Feliu Gil, ha hecho entrega de los estuches al director de la Escuela, Àngel Espinosa. Encontraréis más información en este enlace:  https://canalsalut.gencat.cat/web/.content/_Vida_saludable/Salut_bucodental/pdf/dents_fortes_ra3.pdf