AJORNAT-El 21 de febrer tindrà lloc el primer EBIKE TOUR

AQUEST ACTE HA QUEDAT AJORNAT. US FACILITAREM MÉS INFORMACIÓ PRÒXIMAMENT.

ESTE ACTO HA QUEDADO APLAZADO. OS FACILITAREMOS MÁS INFORMACIÓN PRÓXIMAMENTE.

El Consell Comarcal del Baix Penedès, l’Ajuntament de Cunit, l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys i l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès impulsen el primer EBike Day Penedès, una iniciativa que sorgeix amb l’objectiu de promocionar els productes gastronòmics del territori com són el vi, l’oli i el cava en dues rutes en bicicleta elèctrica. Aquesta activitat es durà a terme el 21 de febrer, sempre que les mesures per la Covid-19 que estiguin vigents ho permetin.

La iniciativa consistirà a fer una ruta pel territori amb diverses parades per a fer degustacions i tastets de productes de proximitat i ecològics. Les persones que hi vulguin participar hauran de triar entre la ruta bàsica de 55km o bé la ruta tècnica de 66km amb més desnivells. 

Els horaris seran:

  • De 08:0hh a 09:00h recollida de dorsals
  • De 08:30h a 09:15h sortida lliure de participants des de Cunit
  • De 10:00h a 12:00h esmorzar a la Bisbal del Penedès
  • De 12:30h a 16:30h dinar en arribar a Cunit

L’Ebike Day Penedès forma part de l’Ebike Tour 2021, que proposa descobrir territoris molt diversos, d’identitat molt marcada i paisatges inoblidables, productes i gastronomia singulars, amb pobles pintorescos i gent sempre acollidora. Pedalant sempre al ritme personal i formant part d’un ambient pròxim i distès, amb totes les mesures de seguretat i complint sempre amb la normativa Covid-19 en el moment en què l’activitat es pugui dur a terme.

Més informació i inscripcions: http://www.ebiketour.es/ca/proxima-trobada-160/e-bike-day-penedes


CASTELLANO | El Consell Comarcal del Baix Penedès, el Ayuntamiento de Cunit, el Ayuntamiento de Sant Jaume dels Domenys y el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès impulsan el primer EBike Day Penedès, una iniciativa que surge con el objetivo de promocionar los productos gastronómicos del territorio como son el vino, el aceite y el cava en dos rutas en bicicleta eléctrica. Esta actividad se llevará a cabo el 21 de febrero, siempre que las medidas por la Covid-19 que estén vigentes lo permitan.

La iniciativa consistirá en hacer una ruta por el territorio con varias paradas para hacer degustaciones y catas de productos de proximidad y ecológicos. Las personas que quieran participar tendrán que escoger entre la ruta básica de 55km o bien la ruta técnica de 66km con más desniveles.

Los horarios serán:

  • De 08:00h a 09:00h recogida de dorsales
  • De 08:30h a 09:15h salida libre de participantes desde Cunit
  • De 10:00h a 12:00h almuerzo en la Bisbal del Penedès
  • De 12:30h a 16:30h comida al llegar a Cunit

El Ebike Day Penedès forma parte del Ebike Tour 2021, que propone descubrir territorios muy diversos, de identidad muy marcada y paisajes inolvidables, productos y gastronomía singulares, con pueblos pintorescos y gente siempre acogedora. Pedaleando siempre al ritmo personal y formando parte de un ambiente próximo y distendido, con todas las medidas de seguridad y cumpliendo siempre con la normativa Covid-19 en el momento en el que la actividad se pueda llevar a cabo.

Más información e inscripciones: http://www.ebiketour.es/ca/proxima-trobada-160/e-bike-day-penedes