Es col·loquen uns suports per als cubells d’escombraries del ‘porta a porta’ a l’avinguda Baix Penedès números 2A i 2B

WhatsApp Image 2021-01-25 at 11.48.18 (2)

Les Regidories de Gestió de Residus i Medi Ambient estan col·locant uns suports per als cubells d’escombraries a l’avinguda Baix Penedès, números 2A i 2B. Es tracta d’uns peus de plàstic reciclat que estan pensats per agrupar els contenidors de brossa domèstics en un punt, facilitant així que els veïns puguin treure la brossa amb més comoditat i, alhora, es pugui simplificar la recollida, ja que els cubells queden centralitzats, al carrer, en un punt concret.

Des de l’Ajuntament emplacem els veïns a què facin arribar els seus suggeriments i opinions als correus electrònics leo@bisbalpenedes.com i felix@bisbalpenedes.com o directament a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, preguntant pels regidors de Medi Ambient o Gestió de Residus.


CASTELLANO | Las Concejalías de Gestión de Residuos y Medio Ambiente están colocando unos soportes para los cubos de basura en la avenida Baix Penedès, números 2A y 2B. Se trata de unos piés de plástico reciclado que están pensados para agrupar los contenedores de basura domésticos en un punto, facilitando así que los vecinos puedan sacar la basura con más comodidad, a la calle, en un punto concreto.

Desde el Ayuntamiento emplazamos a los vecinos a que hagan llegar sus sugerencias y opiniones a los correos electrónicos leo@bisbalpenedes.com y felix@bisbalpenedes.com o directamente al Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, preguntando por los concejales de Medio Ambiente o Gestión de Residuos.