El dissabte 23 de gener a les 18h projectarem la pel·lícula ‘Adú’ del Cicle Gaudí

El dissabte 23 de gener, a les 18h, projectarem la pel·lícula ‘Adú’ del Cicle Gaudí.

Les taquilles s’obriran 30 minuts abans amb l’objectiu de tenir un control dels assistents i poder-los ubicar respectant totes les mesures de seguretat per la Covid-19. L’aforament serà limitat.

El preu general de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de La Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que s’encarregui de gestionar la taquilla, en aquest cas l’Associació de Dones La Roca Foradada.

 

FITXA TÈCNICA

Direcció: Salvador Calvo

Guió: Alejandro Hernández

Muntatge: Jaime Collis

Estrena: Gener 2020

Durada: 120 min.

Gènere: Drama de ficció – llargmetratge

Versió: Original en castellà, francès, anglès

Intèrprets: Lluís Tosar, Anna Castillo, Patrick Criado, Fernando Cayo, Álvaro Cervantes

 

SINOPSIS

En un intent desesperat per arribar a Europa i amagats davant d’una pista d’aterratge al Camerun, un nen de sis anys i la seva germana gran esperen per colar-se en els cellers d’un avió. No massa lluny, un activista mediambiental contempla la terrible imatge d’un elefant, mort i sense ullals. No només ha de lluitar contra la caça furtiva, sinó que també haurà de retrobar-se amb els problemes de la seva filla acabada d’arribar d’Espanya. Milers de quilòmetres al nord, a Melilla, un grup de guàrdies civils es prepara per enfrontar-se a la furibunda multitud de subsaharians que ha iniciat l’assalt a la tanca.

Tres històries, en què cap dels seus protagonistes sap que els seus destins estan condemnats a creuar-se i que les seves vides ja no tornaran a se les mateixes.

VISUAL_A3_ADU_LA_BISBAL_PENEDES


CASTELLANO

El sábado 23 de enero, a las 18h, proyectaremos la película ‘Adú’ del Cicle Gaudí.

Las taquillas se abrirán 30 minutos antes con el objetivo de tener un control de los asistentes y poderlos ubicar respetando todas las medidas de seguridad por la Covid-19. El aforo será limitado.

El precio general de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de La Bisbal.

En cuanto a la recaudación, esta se destinará a la entidad del pueblo que se encargue de gestionar la taquilla, en este caso la Associació de Dones La Roca Foradada.

FICHA TÉCNICA

Dirección: Salvador Calvo

Guión: Alejandro Hernández

Montaje: Jaime Collis

Estreno: Gener 2020

Duración: 120 min.

Género: Drama de ficción – largometraje

Versión: Original en castellano, francés, inglés

Intérpretes: Lluís Tosar, Anna Castillo, Patrick Criado, Fernando Cayo, Álvaro Cervantes

 

SINOPSIS

En un intento desesperado para llegar a Europa y escondidos delante de una pista de aterrizaje en Camerún, un niño de seis años y su hermana mayor esperan para colarse en las bodegas de un avión. No demasiado lejos, un activista medioambiental contempla la terrible imagen de un elefante, muerto y sin colmillos. No solamente tiene que luchar contra la caza furtiva, sino que también tendrá que reencontrarse con los problemas de su hija acabada de llegar de España. Miles de quilómetros hacia el norte, en Melilla, un grupo de guardias civiles se prepara para enfrentarse a la furibunda multitud de subsaharianos que ha iniciado el asalto a la valla.

Tres historias, en que ninguno de sus protagonistas sabe que sus destinos están condenados a cruzarse y que sus vidas ya no volverán a ser las mismas.