S’ha aprovat un contracte menor per enderrocar la masia de La Miralba

MASIA MIRALBA 1

La Junta de Govern del 29 de desembre ha aprovat un contracte menor per enderrocar la masia de La Miralba. L’empresa que executarà l’enderroc serà Excavacions i Transports Rovira S.A. i l’import de la contractació ascendeix a 10.209,48€ (IVA inclòs). Les actuacions començaran durant el primer trimestre de 2021.

La finca de la masia de la Miralba és propietat de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès des del novembre de 2018, quan va ser adjudicada a l’Ajuntament després que no es pogués adjudicar la venda de la finca mitjançant subhasta pública. La masia està ubicada en una parcel·la adjacent al local social de La Miralba i està en mal estat de conservació, motiu pel qual l’equip de govern ha decidit enderrocar-la. Les obres inclouen l’enderroc, la retirada de residus i la seva eliminació (portant-los a un gestor autoritzat), deixar el terreny net i pla, amb una lleugera inclinació cap al carrer perquè no quedi aigua retinguda a l’interior; i el tancament del solar amb una paret amb porta d’accés.


CASTELLANO | La Junta de Gobierno del 29 de diciembre ha aprobado un contrato menor para derribar la masía de La Miralba. La empresa que ejecutará el derribo será Excavacions i Transports Rovira S.A. y el importe de la contratación asciende a 10.209,48€ (IVA incluido). Las actuaciones empezarán durante el primer trimestre de 2021.

La finca de la masía de La Miralba es propiedad del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès desde noviembre de 2018, cuando fue adjudicada al Ayuntamiento después de que no se pudiese adjudicar la venta de la finca mediante subasta pública. La masía está ubicada en una parcela adyacente al local social de La Miralba y está en mal estado de conservación, motivo por el cual el equipo de gobierno ha decidido derribarla. Las obras incluyen el derribo, la retirada de residuos y su eliminación (llevándolos a un gestor autorizado), dejar el terreno limpio y plano, con una ligera inclinación hacia la calle para que no quede agua retenida en el interior; y el cierre del solar con una pared con puerta de acceso.