Agraïment als establiments participants a la campanya comercial de Nadal

Ara que ha finalitzat la campanya “Troba la Llum del Nadal”, volem agrair la participació de tots els comerços i serveis de la Bisbal que s’han adherit a la campanya i que han estat treballant amb il·lusió per oferir els seus productes i serveis, tant presencialment com a les xarxes socials.

 

Tenim un comerç ric, variat, de proximitat i també de qualitat. Entre tots, podem contribuir a fer que continuï estant al nostre servei, durant tot l’any.

 

També volem mostrar el nostre agraïment a totes aquelles persones que han penjat fotografies amb la bossa o l’estrella lluminosa a les xarxes. Si entreu a Instagram i introduïu l’etiqueta

 

#JoComproALaBisbal veureu que hi ha moltíssimes publicacions. Des de la Regidoria de Comerç us emplacem a fer les vostres compres nadalenques als establiments de la Bisbal i a comprar productes de proximitat.

 

Recuperem els vídeos que els comerços i serveis bisbalencs van fer durant la campanya i que vam anar penjant a Instagram.

Bones festes!

 


 

Ahora que ha finalizado la campaña “Troba la Llum del Nadal”, queremos agradecer la participación de todos los comercios y servicios de la Bisbal que se han adherido a la campaña y que han estado trabajando con ilusión para ofrecer sus productos y servicios, tanto presencialmente como en las redes sociales.

 

Tenemos un comercio rico, variado, de proximidad y también de calidad. Entre todos, podemos contribuir a que continúe estando a nuestro servicio, durante todo el año.

 

También queremos mostrar nuestro agradecimiento a todas aquellas personas que han colgado fotos con la bolsa o la estrella luminosa en las redes. Si entráis en Instagram e introducís la etiqueta

 

#JoComproALaBisbal veréis que hay muchísimas publicaciones. Desde la Concejalía de Comercio os emplazamos a hacer vuestras compras navideñas en los establecimientos de la Bisbal y a comprar productos de proximidad.

 

Recuperamos los vídeos que los comercios y servicios bisbalenses hicieron durante la campaña y que colgamos en Instagram.

¡Felices fiestas!