Informació sobre l’entrega de las cartes per als Reis Mags a la bústia reial de l’Ajuntament

PATGE REIAL
La Comissió de Festes de Can Gordei ha decorat l’entrada de l’Ajuntament per encàrrec del Patge Reial, amb l’objectiu de deixar-ho tot preparat perquè els nens i nenes de la Bisbal puguin dipositar les cartes per als Reis Mags d’Orient. Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès els agraïm molt aquesta feina i el temps que han dedicat a fer-la.
Si veniu a l’Ajuntament, podreu veure in situ la feina que han fet. Les cartes es podran dipositar a l’Ajuntament el dilluns 28, el dimarts 29 i el dimecres 30 de desembre.
Si voleu, podeu publicar les vostres fotos -dipositant les cartes- a les xarxes socials, amb l’etiqueta #PatgeLaBisbal

La Comisión de Fiestas de Can Gordei ha decorado la entrada del Ayuntamiento por encargo del Paje Real, con el objetivo de dejarlo todo preparado para que los niños y las niñas de la Bisbal puedan depositar las cartas para los Reyes Magos de Oriente. Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès agradecemos mucho este trabajo y el tiempo que han dedicado a hacerlo.
Si venís al Ayuntamiento, podréis ver in situ el trabajo que han realizado. Las cartas se podrán depositar en el Ayuntamiento el lunes 28, el martes 29 y el miércoles 30 de diciembre.
Si queréis, podéis publicar vuestras fotos -depositando las cartas- en las redes sociales con la etiqueta #PatgeLaBisbal