Fins al dilluns 21 de desembre al matí podeu participar en el sorteig de dos vals de 100€ per comprar a la Bisbal

TROBA LLUM NADAL BOSSA ESTRELLA

Com van les vostres compres als establiments i serveis bisbalencs? Us recordem que a Instagram trobareu informació sobre les promocions dels comerços i serveis participants i fotografies de molts de vosaltres lluint la bossa de la compra de la campanya.

Fins al dilluns 21 de desembre, al matí, teniu temps per venir a l’Ajuntament i portar les butlletes de la campanya “Troba la Llum del Nadal” amb els 5 segells, per poder entrar al sorteig dels dos vals de compra de 100€. El sorteig es farà el dilluns, a les 17h, en directe.

No obstant això, durant la setmana encara podreu venir a recollir l’estrella (tot i que a partir del dilluns a la tarda ja no podreu entrar en el sorteig).

Els guanyadors del sorteig s’enduran un talonari amb 20 xecs de 5€ cadascun, per un valor de 100€ en total, que es podran bescanviar per productes i serveis, fins al 31 de gener, entre els establiments participants.

Quant a les emissions en directe, estigueu atents els següents dies:

-Divendres 18 de desembre, a les 20h: emissió en directe, a Instagram, d’Oli Torclum amb el chef Josep Pascual del Restaurant Ull de Llebre: “Com fer servir l’oli a la cuina”.

-Dilluns 21 de desembre, a les 17h: sorteig dels dos vals de compra, en directe, al compte d’Instagram de l’Ajuntament.


¿Cómo van vuestras compras en los establecimientos y servicios bisbalenses? Os recordamos que en Instagram encontraréis información sobre las promociones de los comercios y servicios participantes y fotografías de muchos de vosotros luciendo la bolsa de la compra de la campaña.

Hasta el lunes 21 de diciembre, por la mañana, tenéis tiempo para venir al Ayuntamiento y traer los tarjetones de la campaña “Troba la Llum del Nadal” con sus 5 sellos, para poder entrar en el sorteo de los dos vales de compra de 100€. El sorteo se hará el lunes, a les 17h, en directe.

No obstante, durante la semana todavía podréis venir a recoger la estrella (aunque a partir del lunes por la tarde ya no podréis entrar en el sorteo).

Los ganadores del sorteo se llevarán un talonario con 20 cheques de 5€ cada uno, por valor de 100€ en total, que se podrán intercambiar por productos y servicios, hasta el 31 de enero, entre los establecimientos participantes.

En cuanto a las emisiones en directo, estad atentos los días siguientes:

-Viernes 18 de diciembre, a las 20h: emisión en directo, en Instagram, de Oli Torclum con el chef Josep Pascual del Restauratn Ull de Llebre: “Cómo utilizar el aceite en la cocina”.

-Lunes 21 de diciembre, a las 17h: sorteo de los dos vales de compra, en directo, en la cuenta de Instagram del Ayuntamiento.