L’alcaldessa i la primera tinenta d’alcaldia han visitat les obres de la C-51 junt amb el conseller de Territori i Sostenibilitat i els alcaldes dels municipis per on passa la via

AGNES VILARDIDA 1

Aquest dimarts 15 de desembre, l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, i la primera tinenta d’alcaldia, Judith Vidal, han participat en la visita d’obres que la Conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha fet a la C-51, concretament al seu pas per Vilardida (Alt Camp).

Les obres d’aquesta via ja estan pràcticament finalitzades i incloïen la rotonda que s’ha construït a la Bisbal del Penedès. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha visitat l’actuació, juntament amb els alcaldes de Bràfim, Rodonyà, Montferri, Vila-rodona i l’alcaldessa Bisbalenca, que s’ha mostrat satisfeta per la finalització de les obres “tot i que han trigat més del compte, la nova rotonda ha millorat la comunicació entre diversos barris del municipi i el centre de la vila i també ha millorat el trànsit cap a altres municipis de la contornada”.


CASTELLANO | Este martes 15 de diciembre, la alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, y la primera teniente de alcaldía, Judith Vidal, han participado en la visita de obras que la Consejería de Territorio y Sostenibilidad de la Generalitat de Catalunya ha hecho en la C-51, concretamente a su paso por Vildardida (Alt Camp).

Las obras de esta vía ya están prácticamente finalizadas e incluían la rotonda que se ha construido en la Bisbal del Penedès. El consejero de Territorio y Sostenibilidad, Damià Calvet, ha visitado la actuación junto con los alcaldes de Bràfim, Rodonyà, Montferri, Vila-rodona y la alcaldesa de la Bisbal, que se ha mostrado satisfecha por la finalización de las obras “aunque han tardado más de la cuenta, la nueva rotonda ha mejorado la comunicación de varios barrios del municipio y el centro del pueblo y también ha mejorado el tráfico hacia otros municipios de los alrededores”.

AGNES VILARDIDA 2