Un segle de vida: Jaume Calbet i Solé, bisbalenc supervivent de la lleva del biberó

 El passat 18 de novembre el bisbalenc Jaume Calbet i Solé, un dels darrers supervivents de la Lleva del biberó de la Bisbal, va celebrar el seu centenari, motiu pel qual els departaments de Cultura i Premsa de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès van recollir el seu testimoni en una entrevista en què Calbet narra els seus records d’infantesa i joventut a la Bisbal, entre els anys 20 i 30 del segle XX, i el llarg periple que suposaren les seves vivències de la guerra.

En l’enllaç adjunt podeu llegir l’entrevista, que també estarà disponible en format físic, per a tots aquells que en vulguin, a les oficines municipals i a la Biblioteca pública.

Feu clic aquí per llegir l’entrevista a Jaume Calbet i Solé


CASTELLANO | El pasado 18 de noviembre el bisbalense Jaume Calbet y Solé, uno de los últimos supervivientes de la Quinta del biberón del a Bisbal, celebró su centenario, motivo por el cual los departamentos de Cultura y Prensa del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès recogieron su testimonio en una entrevista en la que Calbet narra sus recuerdos de niñez y juventud en la Bisbal, entre los años 20 y 30 del siglo XX, y el largo periplo que supusieron sus vivencias de la guerra.

En el enlace adjunto podéis leer la entrevista, que también estará disponible en formato físico, para todos aquellos que quieran disponer de la misma, en las oficinas municipales y en la Biblioteca pública.

Haced clic aquí para leer la entrevista a Jaume Calbet Solé