Jordi Ferran ofereix una secció mensual sobre la història local i comarcal a Domenys Ràdio

FOTO JORDI FERRAN A LA RaDIO

El Jordi Ferran, tècnic de la biblioteca i de l’arxiu i historiador de professió, visita els estudis de Domenys Ràdio, cada primer divendres de mes, per oferir una secció d’història local en què parla de diversos episodis històrics de la Bisbal i la comarca amb la periodista Laia Batlle.

A l’enllaç podreu escoltar el programa de la setmana passada, dedicat a la Setmana Tràgica. També podreu recuperar programes anteriors, com el que es va dedicar a la Grip Espanyola o a la figura del president Lluís Companys.

Enllaç al darrer programa: https://go.ivoox.com/rf/61385361


CASTELLANO | Jordi Ferran, técnico de la biblioteca y del archivo e historiador de profesión, visita los estudios de Domenys Ràdio, cada primer viernes de mes, para ofrecer una sección de historia local en la que habla de varios episodios históricos de la Bisbal y la comarca con la periodista Laia Batlle.

En el enlace podréis escuchar el programa de la semana pasada, dedicado a la Semana Trágica. También podréis recuperar programas anteriores, como los que dedicó a la Gripe Española o a la figura del presidente Lluís Companys.

Enlace al último programa: https://go.ivoox.com/rf/61385361