L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’afegeix als actes de commemoració de l’afusellament del president Lluís Companys

Ahir 15 d’octubre es va commemorar el 80è aniversari de l’afusellament del president Lluís Companys. L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’afegeix als actes de commemoració amb la publicació d’una anècdota que relaciona el president amb el nostre poble, ja que Companys hauria d’haver vingut a La Bisbal del Penedès el 18 d’octubre de 1930, aquest diumenge farà 90 anys.
 


CASTELLANO | Ayer 15 de octubre se conmemoró el 80º aniversario del fusilamiento del presidente Lluís Companys. El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès se adhiere a los actos de conmemoración con la publicación de una anécdota que relaciona el presidente con nuestro pueblo, ya que Companys tendría que haber venido a La Bisbal del Penedès el 18 de octubre de 1930, este domingo hará 90 años.
PINDOLA COMPANYS 1 PINDOLA COMPANYS 2 PINDOLA COMPANYS 3