ACTUALITZACIÓ | Totes les mesures proposades pel govern de la Generalitat han estat autoritzades

El TSJC ha autoritzat les mesures presentades pel govern de la Generalitat que necessitaven aval perquè afectaven els drets fonamentals (reunions d’un màxim de 6 persones, suspensió de l’activitat presencial a les universitats i reducció de l’aforament en espais de culte).
Us adjuntem els documents confeccionats des de Protecció Civil amb totes les mesures autoritzades.

CASTELLANO | El TSJC ha autorizado las medidas presentadas por el gobierno de la Generalitat que necesitaban aval porque afectaban a los derechos fundamentales (reuniones de un máximo de 6 personas, suspensión de la actividad presencial en las universidades y reducción del aforo en espacios de culto).
Os adjuntamos los documentos confeccionados desde Protección Civil con todas las medidas autorizadas.

faqs CAT 201016 COVID19 - 1 faqs CAT 201016 COVID19 - 2faqs 201016 COVID19 - 1
faqs 201016 COVID19 - 2

Comments are closed.