La Bisbal del Penedès celebrarà La Fira d’una forma diferent

CARTELL LA FIRA 3-4 OCTUBRE

Any rere any, la Bisbal del Penedès celebra La Fira el primer diumenge d’octubre. Es tracta d’un esdeveniment que habitualment compta amb la presència de botiguers i empreses locals, parades d’artesania i alimentació -locals i foranes- i estands on les entitats fan difusió de les seves activitats. Durant La Fira també es programen actuacions de les entitats del municipi i hi ha actuacions musicals. Enguany, donada la situació que ha generat la pandèmia de Covid-19, l’equip de govern ha decidit no muntar les parades de La Fira. La regidora de Cultura i Comerç, Judith Vidal, ha explicat que “per tal d’evitar possibles riscos hem decidit no muntar les parades de La Fira. Altres anys hem comptat amb parades d’alimentació amb degustació d’aliments, vins i caves però enguany hem pensat que, per tal d’evitar aglomeracions i possibles riscos, és millor no muntar les parades. No obstant això, hem programat diverses actuacions adreçades als veïns i les veïnes del municipi, tant els que estan empadronats com els que tenen un habitatge a la Bisbal. Com que estan subjectes a les mesures per la Covid-19, per assistir-hi, caldrà que els veïns confirmin la seva assistència prèviament als telèfons que hem indicat als cartells que s’han repartit pel municipi”.

Així, els dies 3 i 4 d’octubre els veïns del municipi podran gaudir de les actuacions de:

-Quim Masferrer amb l’espectacle itinerant “Moltes gràcies”.

El presentador de l’exitós programa de TV3 ‘El Foraster’ recorrerà el municipi en un escenari sobre rodes amb l’objectiu que els veïns i les veïnes expliquin les seves històries i les comparteixin amb tothom. Posarà èmfasi en els actes solidaris i les històries entranyables que s’hagin donat durant el confinament, així com en les persones que s’han implicat de manera especial en aquests dies i així poder-los donar MOLTES GRÀCIES.

-Ricard Ferré i Enric Cambray amb la representació teatral “Les Dones Sàvies”.

1972, França. Molière i la Companyia del Rei estrenen una comèdia de costums amb un embolic familiar on es recull l’afany de saber de les dones i es posa en evidència un poeta mediocre i cregut de l’època.

2019, Catalunya. Molière i només dos actors estrenen la mateixa comèdia de costums amb un embolic familiar on, amb un joc interpretatiu que trenca les convencions, s’hi recull la burla dels pedants d’avui dia.

-La Dama y los Vagabundos amb Uixi Amargós, David Palau i Nacho Romero.

Música dels 80 i 90 versionada i temes propis. Nacho Romero, cantautor i compositor de Barcelona, i David Palau, conegut com “El guitarrista dels famosos” per tocar amb artistes com Joan Manuel Serrat, Sabina, Sergio Dalma, David Bisbal, Ana Torroja o Bobby Kimball, entre d’altres, repassaran alguns dels grans temes que s’han escrit entre els 80 i els 90 i també interpretaran temes actuals i alguns temes propis amb l’acompanyament d’Uixi Amargós, cantant i concertista de viola.

Paral·lelament, l’artesana local Àngela Saumoy posarà a la venda diverses peces d’artesania de vidre i destinarà el 50% de l’import obtingut amb les vendes a una finalitat solidària, concretament donarà aquests diners al Rebost Solidari, que setmana rere setmana entrega productes d’alimentació i primera necessitat a les famílies que ara no passen per un bon moment econòmic.

poster_fira_MANUALITATS_angeladef


CARTELL LA FIRA 3-4 OCTUBRE

CASTELLANO | Año tras año, la Bisbal del Penedès celebra La Fira el primer domingo de octubre. Se trata de un evento que habitualmente cuenta con la presencia de tenderos y empresas locales, paradas de artesanía y alimentación -locales y de otros municipios- y estands donde las entidades hacen difusión de sus actividades. Durante La Fira también se programan actuaciones de las entidades del municipio y hay actuaciones musicales. Este año, dada la situación que ha generado la pandemia de Covid-19, el equipo de gobierno ha decidido no montar las paradas de La Fira. La concejala de Cultura y Comercio, Judith Vidal, ha explicado que “con tal de evitar posibles riesgos hemos decidido no montar las paradas de La Fira. Otros años hemos contado con paradas de alimentación con degustación de alimentos, vinos y cavas pero este año hemos pensado que, para evitar aglomeraciones y posibles riesgos, es mejor no montar las paradas. No obstante, hemos programado varias actuaciones dirigidas a los vecinos y la vecinas del municipio, tanto a los que están empadronados como a los que tienen vivienda en la Bisbal. Como están sujetas a las medidas por la Covid-19, para asistir a los actos, los vecinos tendrán que confirmar su asistencia previamente contactando con los teléfonos que hemos indicado en los carteles que se han repartido por el municipio”.

Así, los días 3 y 4 de octubre los vecinos del municipio podrán disfrutar de las actuaciones de:

-Quim Masferrer con el espectáculo itinerante “Moltes gràcies”.

El presentador del exitoso programa de TV3 ‘El Foraster’ recorrerá el municipio en un escenario sobre ruedas con el objetivo de que los vecinos y las vecinas expliquen sus historias y las compartan con todo el mundo. Pondrá énfasis en los actos solidarios y las historias entrañables que se hayan dado durante el confinamiento, así como en las personas que se han implicado de una manera especial en estos días y así poderles dar MUCHAS GRACIAS.

-Ricard Ferré y Enric Cambray con la representación teatral “Les Dones Sàvies”.

1972, Francia. Molière y la Compañía del Rey estrenan una comedia de costumbres con un lío familiar donde se recoge el afán de saber de las mujeres y se pone en evidencia a un poeta mediocre y creído de la época.

2019, Catalunya. Molière y solamente dos actores estrenan la misma comedia de costumbres con un lío familiar donde, con un juego interpretativo que rompe las convenciones, se recoge la burla de los pedantes de hoy día.

-La Dama y los Vagabundos con Uixi Amargós, David Palau y Nacho Romero.

Música de los 80 y 90 versionada y temas propios. Nacho Romero, cantautor y compositor de Barcelona, y David Palau, conocido como “El guitarrista de los famosos” por tocar con artistas como Joan Manuel Serrat, Sabina, Sergio Dalma, David Bisbal, Ana Torroja o Bobby Kimball, entre otros, repasaran algunos de los grandes temas que se han escrito entre los 80 y los 90 y también interpretarán temas actuales y algunos temas propios con el acompañamiento de Uixi Amargós, cantante y concertista de viola.

Paralelamente, la artesana local Ángela Saumoy pondrá a la venta varias piezas de artesanía de cristal y destinará el 50% del importe obtenido con las ventas a una finalidad solidaria, concretamente donará este importe al Rebost Solidari, que semana tras semana entrega productos de alimentación y primera necesidad a las familias que ahora no pasan por un buen momento económico.

poster_fira_MANUALITATS_angeladef