El curs de l’Escola de Música començarà el 14 de setembre – El 10 de setembre es farà una reunió informativa

L’Escola de Música de la Bisbal del Penedès, gestionada per l’Escola de Música Contrapunt, iniciarà el curs el proper dilluns 14 de setembre. Per aquest motiu, el dijous 10 de setembre, a les 19h, tindrà lloc una reunió informativa al Centre Municipal de Cultura (CMC), amb totes les mesures de seguretat i distanciament per la Covid-19. Per assistir a la reunió és imprescindible inscriure’s enviant un correu electrònic a secretaria@escolacontrapunt.cat. Per a més informació podeu accedir al web www.escolacontrapunt.cat, on també es poden fer les matrícules.


CASTELLANO | La Escuela de Música de la Bisbal del Penedès, gestionada por la Escola de Música Contrapunt, iniciará el curso el próximo lunes 14 de septiembre. Por este motivo, el jueves 10 de septiembre, a las 19h, tendrá lugar una reunión informativa en el Centre Municipal de Cultura (CMC), con todas las medidas de seguridad y distanciamiento por la Covid-19. Para asistir la reunión es imprescindible inscribirse enviando un correo electrónico a secretaria@escolacontrapunt.cat. Para más información podéis acceder a la web www.escolacontrapunt.cat, dónde también se pueden hacer las matrículas.

la-bisbal