El divendres 4 de setembre a les 21h espectacle de contes eròtics per a adults a la Plaça de l’Església

Un any més, la Bisbal del Penedès serà escenari del Festival En Veu Alta – EVA, dedicat a la narració i la tradició oral. Enguany la situació generada per la Covid-19 ha fet replantejar el festival i les actuacions previstes i, finalment, s’ha optat per programar l’espectacle NUA el divendres 4 de setembre, a les 21h, a la plaça de l’Església. Es tracta d’un espectacle per a adults, basat en la narració de contes eròtics on cinc històries construeixen un “espectacle de naturalesa descarada, poètica, molt humana, una mica divertida i un xic trista”.

L’espectacle serà gratuït per als assistents però, donada la situació actual, les places seran limitades i estaran subjectes a reserva prèvia així com al compliment de totes les mesures de seguretat i a l’ús de la mascareta per part del públic assistent.

Les reserves es poden fer al telèfon 608568881 o al Whatsapp 684416843.


Un año más, la Bisbal del Penedès será el escenario del Festival En Veu Alta – EVA, dedicado a la narración y la tradición oral. Este año la situación generada por la Covid-19 ha hecho replantear el festival y las actuaciones previstas y, finalmente, se ha optado por programar el espectáculo NUA el viernes 4 de septiembre, a las 21h, en la plaza de la iglesia. Se trata de un espectáculo para adultos, basado en la narración de cuentos eróticos donde cinco historias constituyen un “espectáculo de naturaleza descarada, poética, muy humana, un poco divertida y un pelín triste”.

El espectáculo será gratuito para los asistentes pero, dada la situación actual, las plazas serán limitadas y estarán sujetas a reserva previa así como al cumplimiento de todas las medidas de seguridad y al uso de mascarilla por parte del público asistente. Las reservas se pueden hacer en el teléfono 608568881 o en el Whatsapp 684416843.

festival_eva_20

Comments are closed.