Enguany no es podrà celebrar la Diada Castellera de la Mare de Déu d’Agost de la Bisbal

L’Ajuntament prepara un vídeo amb les colles castelleres per emetre’l el dia 15 d’agost a les 13h a Youtube i compartir-lo a la resta de perfils de les xarxes socials de l’Ajuntament

Enguany, la Bisbal del Penedès no podrà acollir la tradicional diada castellera del 15 d’agost a causa de la situació generada per la pandèmia de la Covid-19. No obstant això, les colles castelleres i l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès estan preparant un vídeo especial que s’emetrà a Youtube i a través de les xarxes socials de l’Ajuntament el 15 d’agost a les 13h.

Durant els últims anys, a finals de juliol es duia a terme l’acte de presentació de la Diada Castellera de la Mare de Déu d’Agost i es feia el sorteig de l’ordre d’actuació de les colles. Enguany, tenint en compte la situació, l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; el regidor de Festes, Feliu Gil; i la regidora de Cultura, Judith Vidal; s’han reunit amb els presidents i els caps de colla per convidar-los a participar en el vídeo especial que prepara l’Ajuntament i per mostrar el seu compromís de celebrar la diada castellera l’any vinent, sempre que la situació sanitària així ho aconselli.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicat que “és un estiu massa diferent, també per al món casteller. Se’ns farà molt estrany no poder gaudir de la diada castellera el 15 d’agost però estem segurs que l’any vinent hi tornarem i podrem comptar amb una gran actuació per part dels Castellers de Vilafranca, la Colla Joves Xiquets de Valls, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i de la colla local, la Colla Castellera de la Bisbal”.


CASTELLANO | Este año no se podrá celebrar la Diada Castellera de la Madre de Dios de Agosto de la Bisbal

El Ayuntamiento prepara un vídeo con las collas castelleras para emitirlo el día 15 de agosto a las 13h en Youtube y compartirlo en el resto de perfiles de las redes sociales del Ayuntamiento

Este año, la Bisbal del Penedès no podrá acoger la tradicional diada castellera del 15 de agosto a causa de la situación generada por la pandemia de la Covid-19. No obstante, las collas castelleras y el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès están preparando un vídeo especial que se emitirá en Youtube y a través de las redes sociales del Ayuntamiento el 15 de agosto a las 13h.

Durante los últimos años, a finales de julio se llevaba a cabo el acto de presentación de la Diada Castellera de la Madre de Dios de Agosto y se hacía el sorteo del orden de actuación de las collas. Este año, teniendo en cuenta la situación, la alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; el concejal de Fiestas, Feliu Gil; y la concejala de Cultura, Judith Vidal; se han reunido con los presidentes y los caps de colla para invitarlos a participar en el vídeo especial que prepara el Ayuntamiento y para mostrar su compromiso de celebrar la diada castellera el año que viene, siempre que la situación sanitaria así lo aconseje.

La alcaldesa de la Bisbal del penedès, Agnès Ferré, ha explicado que “es un verano demasiado diferente, también para el mundo casteller. Se nos hará muy raro no poder disfrutar de la diada castellera del 15 de agosto pero estamos seguros de que el año que viene volveremos y podremos contar con una gran actuación por parte de los Castellers de Vilafranca, la Colla Joves Xiquets de Valls, la Colla Vella dels Xiquets de Valls y de la colla local, la Colla Catellera de la Bisbal”.