Aquest dimecres podreu córrer amb Les Mussolades On Tour a la Bisbal

mussolada tour

Un any més, la Bisbal del Penedès és un dels destins de Les Mussolades On Tour. El dimecres 29 de juliol la nostra vila rebrà la visita de diversos atletes que faran un recorregut, corrent, a través de diversos punts del municipi. L’Ajuntament els ha cedit un espai perquè puguin sopar. En aquesta ocasió, els participants faran truites casolanes (hi haurà concurs) i les persones que no portin truita portaran alguna cosa per beure o picar.

Les mussolades són els entrenaments conjunts setmanals que du a terme el col·lectiu ‘Correm per la Terra’, del qual forma part un fill de la Bisbal, el Josep Anton Turdiu, conegut com a Kaicons. Durant l’estiu, el col·lectiu fa sortides a diverses zones del Penedès i el Garraf a proposta dels socis o amics de l’entitat i, aquesta setmana, vindrà a la Bisbal.

La sortida tindrà lloc el dimecres, a les 19.00h, i el punt de trobada serà l’Arxiu Comarcal de Vilafranca (avinguda d’Europa, 6). Des d’allà s’agafaran els cotxes per anar al lloc de la sortida, en aquest cas l’Escola Ull de Vent de la Bisbal del Penedès (edifici antic), per iniciar la sortida a les 19:30h. Els recorreguts acostumen a tenir entre 10 i 12 km, sempre intentant que hi hagi desnivells i que es pugui fer ruta de muntanya, i el col·lectiu sempre espera l’últim atleta, ningú es queda sol fent el recorregut. En aquesta ocasió, el guia del territori serà el Rubén Cabezas.

Si us voleu afegir a la sortida d’aquest dimecres, que començarà i finalitzarà a la Bisbal, podeu contactar amb el Josep Anton Turdiu (Kaicons), al 606 51 72 27.


CASTELLANO | Un año más, la Bisbal del Penedès es uno de los destinos de Les Mussolades On Tour. El miércoles 29 de julio nuestra villa recibirá la visita de varios atletas que harán un recorrido, corriendo, a través de varios puntos del municipio. El Ayuntamiento les ha cedido un espacio para que puedan cenar. En esta ocasión, los participantes harán tortillas caseras (habrá concurso) y las personas que no lleven tortilla llevarán alguna cosa para picar o beber.

Las mussolades son los entrenamientos conjuntos semanales que llevó a cabo el colectivo ‘Correm per la Terra’, del que forma parte un hijo de la Bisbal, Josep Anton Turdiu, conocido como Kaicons. Durante el verano, el colectivo hace salidas a varias zonas del Penedès y el Garraf a propuesta de los socios o amigos de la entidad y, esta semana, vendrá a la Bisbal.

La salida tendrá lugar el miércoles, a las 19.00h, y el punto de encuentro será el Archivo Comarcal de Vilafranca (avenida de Europa, 6). Desde allí se cogerán los coches para ir al lugar de la salida, en este caso la Escola Ull de Vent de la Bisbal del Penedès (edificio antiguo), para iniciar la salida a las 19.30h. Los recorridos acostumbran a tener entre 10 y 12 km, siempre intentando que haya desniveles y que se pueda hacer ruta de montaña, y el colectivo siempre espera al último atleta, nadie se queda solo haciendo el recorrido. En esta ocasión, el guía del territorio será Rubén Cabezas.

Si os queréis añadir a la salida de este miércoles, que empezará y finalizará en la Bisbal, podéis contactar con Josep Anton Turdiu (Kaicons), en el 606 51 72 27.

Comments are closed.