Ja s’han esgotat les localitats disponibles per assistir al lliurament de premis del concurs literari i a la presentació del llibre “Als teus ulls”

aforament complet sant jordi d'estiu
Feliç diada de Sant Jordi d’estiu!
Ja s’han esgotat les localitats disponibles per assistir al lliurament de premis del concurs literari i a la presentació del llibre “Als teus ulls”, una recopilació d’imatges de Foto Farrais. Les localitats eren limitades perquè s’han de preservar les distàncies entre els assistents tal com marca la normativa vigent per prevenir contagis de Covid-19.
El llibre “Als teus ulls” es podrà adquirir avui en acabar l’acte i a l’Ajuntament de la Bisbal i la Biblioteca pública a partir de la setmana vinent. Es tracta d’un recull de fotografies del fons de Foto Farrais amb pròleg del bisbalenc Heribert Ventosa.
als teus ulls a partir setmana vinent

CASTELLANO | ¡Feliz diada de Sant Jordi de verano!
Ya se han agotado las localidades disponibles para asistir a la entrega de premios del concurso literario y a la presentación del libro “Als teus ulls”, una recopilación de imágenes de Foto Farrais. Las localidades eran limitadas porqué se tienen que preservar las distancias entre los asistentes tal y como marca la normativa vigente para prevenir contagios de Covid-19.
El libro “Als teus ulls” se podrá adquirir hoy al finalizar el acto y en el Ayuntamiento de la Bisbal y la Biblioteca pública a partir de la semana que viene. Se trata de una recopilación de fotografías del fondo Foto Farrais con prólogo del bisbalense Heribert Ventosa.