Comença el curs de capacitació en el manteniment d’instal·lacions d’electricitat, lampisteria, calefacció i climatitzacions al CMC

Aquest dilluns 6 de juliol ha començat el curs de capacitació en el manteniment d’instal·lacions d’electricitat, lampisteria, calefacció i climatitzacions que s’emmarca dins l’execució del programa innovador “Xarxa d’ocupació del Baix Penedès” i del pla d’acció “Coordinació i impuls de l’oferta formativa del Baix Penedès”. Aquest curs es du a terme de forma presencial – i amb totes les mesures de prevenció i distàncies per la Covid-19 – a la sala polivalent del CMC i compta amb 14 alumnes de la comarca, entre ells alumnes bisbalencs, que rebran una formació de 120h teóriques i hauran de fer 40 hores de pràctiques en empreses.

D’acord amb el projecte, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’ha d’encarregar d’executar el subprojecte 3 de capacitació especialitzada, consistent en la realització d’accions de capacitació per a persones, prioritàriament en situació d’atur, emmarcades dins de sectors amb potencial d’ocupació a la comarca, en concret, en el manteniment d’electricitat, calefacció i climatització.


CASTELLANO | Este lunes 6 de julio ha empezado el curso de capacitación en el mantenimiento de instalaciones de electricidad, lampistería, calefacción y climatizaciones que se enmarca dentro de la ejecución del programa innovador “Xarxa d’ocupació del Baix Penedès” y del plan de acción “Coordinación e impulso de la oferta formativa del Baix Penedès”. Este curso se lleva a cabo de forma presencial – y con todas las medidas de prevención y distancias por la Covid-19 – en la sala polivalente del CMC y cuenta con 14 alumnos de la comarca, entre ellos alumnos bisbalenses, que recibirán una formación de 120 horas teóricas y tendrán que hacer 40 horas de prácticas en empresas.

De acuerdo con el proyecto, el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès se tiene que encargar de ejecutar el subproyecto 3 de capacitación especializada, consistente en la realización de acciones de capacitación para personas, prioritariamente en situación de paro, enmarcadas dentro de sectores con potencial de ocupación en la comarca, en concreto, en el mantenimiento de electricidad, calefacción y climatización.