El Punt Verd romandrà tancat del 22 al 28 de juny per treballs de manteniment

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès informa que del 22 al 28 de juny el Punt Verd romandrà tancat per treballs de manteniment.

Si heu de portar residus al Punt Verd, podeu fer-ho durant aquesta setmana. L’horari del Punt Verd és el següent:

-De dilluns a divendres de 9 a 13h

-Els dimecres de 17h a 20h

Us recordem que l’accés al recinte està controlat pel personal del servei i que els usuaris han de seguir les següents mesures obligatòries:

-Respectar la distància de seguretat de 2 metres.

-Obligatorietat de l’ús de guants i mascareta.

-Portar les bosses de cada tipus de residu separades per poder-les dipositar al seu lloc, seguint les indicacions de l’operari/a.

-No es podrà tocar res que no sigui els residus que porteu al Punt Verd.

-Els vehicles hauran d’entrar d’un en un, és a dir, només podrà entrar un vehicle al recinte. Quan aquest hagi sortit, aleshores hi podrà accedir el següent.

Si no us podeu desplaçar al Punt Verd, us recordem que el primer dilluns de cada mes es fa la recollida de trastos i voluminosos a domicili. Per optar a aquest servei cal que aviseu amb un mínim de 5 dies d’antelació a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, trucant al 977688438.


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès informa que del 22 al 28 de junio el Punt Verd permanecerá cerrado por trabajos de mantenimiento.

Si tenéis que llevar residuos al Punt Verd, podéis hacerlo durante esta semana. El horario del Punt Ver es el siguiente:

-De lunes a viernes de 9 a 13h

-Los miércoles de 17h a 20h.

Os recordamos que el acceso al recinto está controlado por el personal del servicio y que los usuarios tienen que seguir las siguientes medidas obligatorias:

-Respetar la distancia de seguridad de 2 metros.

-Obligatoriedad del uso de guantes y masacarilla.

-Llevar las bolsas de cada tipo de residuo separadas para poderlas depositar en su sitio, siguiendo las indicaciones del/la operario/a.

-No se podrá tocar nada que no sea los residuos que llevéis al Punt Verd.

-Los vehículos deberán entrar de uno en uno, es decir, solo podrá acceder un vehículo al recinto. Cuando este haya salido, entonces podrá entrar el siguiente.

Si no os podéis desplazar al Punt Verd, os recordamos que el primer lunes de cada mes se hace la recogida de trastos y voluminosos a domicilio. Para optar a este servicio tenéis que avisar con un mínimo de 5 días de antelación al Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, llamando al 977688438.