La Diputació de Tarragona promou un concurs sobre novel·les que parlen del Baix Penedès, el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre

sant jordi dipta 2020

La Diputació de Tarragona ha convocat, un any més, el concurs #SantJordiDipta a través dels seus perfils de xarxes socials. El lema d’enguany és “Els nostres municipis són de novel·la” i se centra en compartir llibres ambientats en municipis o zones de la demarcació a través de les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram. S’hi pot participar fins al 26 d’abril a les 23:59h i hi haurà tres guanyadors, un per cada xarxa social. La selecció dels premiats es farà de forma aleatòria entre tots els participants mitjançant una aplicació automàtica i el premi serà un lot de llibres editats per la Diputació de Tarragona.

Per participar-hi…

-A Facebook: caldrà comentar la publicació que hi ha al perfil de la Diputació

-A Twitter: els interessants hauran de fer una piulada amb les etiquetes #SantJordiDipta i #MunicipisDeNovella i citar el perfil de la institució @dipta_cat

-A Instagram: podran fer un comentari a la publicació de la Diputació de Tarragona o bé fer una publicació pròpia, amb una imatge d’elecció lliure,  amb les etiquetes #SantJordiDipta i #MunicipisDeNovella, citant el perfil @dipta_cat.

En tots els casos caldrà que s’inclogui el títol del llibre seleccionat, l’autor o autora i el lloc de la demarcació on té lloc la història.

Per a més informació podeu accedir al web www.dipta.cat/ca/xarxes-socials


CASTELLANO | La Diputación de Tarragona ha convocado, un año más, el concurso #SantJordiDipta a través de sus perfiles de redes sociales. El lema de este año es “Nuestros municipios son de novela” y se centra en compartir libros ambientados en municipios o zonas de la demarcación a través de las redes sociales Facebook, Twitter e Instagram. Se puede participar hasta el 26 de abril a las 23:59h y habrá tres ganadores, un o por cada red social. La selección de los premiados se hará de forma aleatoria entre todos los participantes mediante una aplicación automática y el premio será un lote de libros editados por la Diputación de Tarragona.

Para participar…

-En Facebook: habrá que comentar la publicación que hay en el perfil de la Diputación.

-En Twitter: los interesados deberán hacer un tweet con las etiquetas #SantJordiDipta y #MunicipisDeNovella y citar el perfil de la institución @dipta_cat.

-En Instagram: podrán hacer un comentario en la publicación de la Diputación de Tarragona o bien hacer una publicación propia, con una imagen de elección libre, con las etiquetas #SantJordiDipta y #MunicipisDeNovella, citando el perfil @dipta_cat.

En todos los casos será necesario que se incluya el título del libro seleccionado, el autor o autora y el lugar de la demarcación donde tiene lugar la historia.

Para más información podéis acceder a la web www.dipta.cat/ca/xarxes-socials