Les pel·lícules del Cicle Gaudí es podran veure en línia a través de www.filmin.cat mentre duri el confinament

1200x630_FB

Trobeu a faltar les pel·lícules que projectem cada mes al CMC? El Cicle Gaudí ha engegat una iniciativa en línia que us permetrà recuperar online els títols que han passat per les sales del cicle i dialogar amb els seus creadors/es i actors/actrius protagonistes. Aquesta iniciativa s’engega gràcies a la col·laboració de la plataforma FilminCAT i l’Institut Català de les Empreses Culturals amb l’objectiu d’apropar el cinema català al màxim de públic possible durant el confinament.

La primera cita amb el Cicle Gaudí online va des d’avui 19 d’abril fins al 22 d’abril i el film escollit és “La hija de un ladrón”, que es va poder veure a l’Auditori Salbà del CMC el passat mes de febrer i que va guanyar els premis Gaudí a la millor pel·lícula en llengua catalana, al millor guió i a la millor direcció. La pel·lícula es podrà veure fins al dimecres 22 d’abril a les 19h. Els espectadors podreu llogar i veure la pel·lícula a FilminCAT i rebre automàticament una subscripció mensual a la plataforma. A més, dia 21 d’abril, a les 19h, podreu dialogar amb Belén Funes i Greta Fernández, directora i actriu protagonista de “La hija de un ladrón” a través d’un Instagram Live al canal @academiacinecat.

DETALLS SOBRE EL FUNCIONAMENT:

– Entra a FILMIN https://www.filmin.cat i lloga la pel·lícula en qüestió, en aquest cas “LA HIJA DE UN LADRÓN” entre les 00h del diumenge 19 d’abril i les 19h del dimecres 22 d’abril.

– Si la llogues durant aquests dies, guanyaràs automàticament UN MES DE SUBSCRIPCIÓ GRATUÏT A FILMINCAT.

– A les 19h del dia 21 d’abril l’Acadèmia engegarà un INSTAGRAM LIVE al canal @ACADEMIACINECAT d’Instagram amb l’equip artístic de la pel·lícula, on el públic podrà llançar les seves preguntes i fer comentaris.

– Per participar en aquestes trobades només has de visitar el canal d’Instagram de l’Acadèmia @ACADEMIACINECAT i escriure les teves preguntes i comentaris.


CASTELLANO| ¿Echáis de menos las películas que proyectamos cada mes en el CMC? El Cicle Gaudí lleva a cabo una iniciativa en línea que os permitirá recuperar online los títulos que han pasado por las salas del ciclo y dialogar con sus creadores/as y actores/actrices protagonistas. Esta iniciativa arranca gracias a la colaboración de la plataforma FilminCAT y el Institut Català de las Empresas Culturales con el objetivo de acercar el cine catalán al máximo de público posible durante el confinamiento.

La primera cita con el Cicle Gaudí online va desde hoy 19 de abril hasta el 22 de abril y el film elegido es “La hija de un ladrón”, que se pudo ver en el Auditorio Salbà del CMC el pasado mes de febrero y que ganó los premios Gaudí a la mejor película en lengua catalana, al mejor guión y a la mejor dirección. La película se podrá ver hasta el miércoles 22 de abril a las 19h. Los espectadores podréis alquilar y ver la película en FilminCAT y recibir automáticamente una suscripción mensual a la plataforma. Además, el día 21 de abril, a las 19h, podréis dialogar con Belén Funes y Greta Fernández, directora y actriz protagonista de “La hija de un ladrón” a través de un Instagram Live en el canal @academiacinecat.

DETALLES SOBRE EL FUNCIONAMIENTO:

-Entra en FILMIN https://www.filmin.cat y alquila la película en cuestión, en este caso “LA HIJA DE UN LADRÓN” entre las 00h del domingo 19 de abril y las 19h del miércoles 22 de abril.

-Si la alquilas durante estos días, ganarás automáticamente UN MES DE SUSCRIPCIÓN GRATUITO EN FILMINCAT.

-A las 19h del día 21 de abril la Academia iniciará un INSTAGRAM LIVE en el canal @ACADEMIACINECAT de Instagram con el equipo artístico de la película, donde el público podrá hacer sus preguntas y comentarios.

-Para participar en estos encuentros solamente tienes que visitar el canal de Instagram de la Academia @ACADEMIACINECAT y escribir tus preguntas y comentarios.