Píndoles bisbalenques: el futbol a la Bisbal

Arribem al cap de setmana amb una nova ‘píndola’ d’història dedicada, aquesta vegada, al món de l’esport i del futbol. Sabeu com va arribar l’esport rei a la Bisbal? Teniu coneixement de quins van ser els primers equips? Sabeu on estava ubicat l’antic camp de futbol? Avui, en parlem.

Per saber-ne més podeu consultar el llibre fotogràfic “La Bisbal del Penedès. Futbol. Fa més de 80 anys que juguem a pilota”, publicat per l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès.


CASTELLANO | Llegamos al fin de semana con una nueva ‘píndola’ de historia dedicada, esta vez, al mundo del deporte y del futbol. ¿Sabéis como llegó el deporte rey a la Bisbal? ¿Tenéis conocimiento de cuáles fueron los primeros equipos? ¿Sabéis dónde estaba ubicado el antiguo campo de futbol? Hoy tratamos este tema.

Para saber más sobre esta cuestión podéis consultar el libro fotográfico “La Bisbal del Penedès. Futbol. Fa més de 80 anys que juguem a pilota”, publicado por el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès.

46 47 48 49