Continuen els treballs de desinfecció a càrrec de l’ADF Clot de Bou

Continuen els treballs de desinfecció a càrrec de l’ADF Clot de Bou. Aquest dijous s’han desinfectat diverses zones del Papagai (les bústies, el parc infantil i la zona del bar) i del nucli: els bancs de l’avinguda de la Generalitat; la plaça Pau Casals (la pista), el parc i les baranes; l’exterior de l’oficina de Correus; la zona de l’skate park; les escales de carrer Major al carrer Montserrat (conegudes popularment com les escales del frankfurt) i les seves baranes. Una vegada més agraïm les tasques de desinfecció que està duent a terme l’entitat ADF Clot de Bou.
 

Continúan los trabajos de desinfección a cargo de la ADF Clot de Bou. Este jueves se han desinfectado varias zonas del Papagai (los buzones, el parque infantil y la zona del bar) y del núcleo: los bancos de la avenida de la Generalitat; la plaza Pau Casals (la pista), el parque y las barandas; el exterior de la oficina de Correos; la zona del skate park; las escaleras de la calle Major con la calle Montserrat (conocidas popularmente como las escaleras del frankfurt) y sus barandas. Una vez más agradecemos los trabajos de desinfección que está llevando a cabo la entidad ADF Clot de Bou.
ADF Escales frankfurt

Comments are closed.