Nou capítol de les ‘Píndoles Bisbalenques’: Sabíeu que la Bisbal és una ‘vila’?

A la ‘Píndola’ d’avui us parlem de la Vila de la Bisbal del Penedès. Sabíeu que la Bisbal és un dels tres municipis de la comarca que compta amb aquesta distinció? Un honor fruit d’una història poc clara i sorprenent. Esperem que us agradi aquesta nova entrega.
 
La informació d’aquest nou capítol ha estat extreta del llibre “Cent anys de la concessió del títol de Vila a la Bisbal del Penedès” de Joan Latorre i Solé, editat per l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès.
 


En la ‘Píndola’ de hoy os hablamos de la Vila de la Bisbal del Penedès. ¿Sabíais que la Bisbal es uno de los tres municipios de la comarca que cuenta con esta distinción? Un honor fruto de una historia poco clara y sorprendente. Esperamos que os guste esta nueva entrega.
 
La información de este nuevo capítulo ha sido extraída del libro “Cent anys de la concessió del títol de Vila a la Bisbal del Penedès” de Joan Latorre Solé, editado por el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès.
PINDOLES BISBALENQUES VILA BISBAL 1 PINDOLES BISBALENQUES VILA BISBAL 2 PINDOLES BISBALENQUES VILA BISBAL 3