Missatge de l’alcaldessa Agnès Ferré amb motiu del Covid-19 (9/04/2020)

Aquest és el comunicat que l’alcaldessa ha fet, a través d’un vídeo, avui dijous al matí. L’hem compartit a les xarxes socials. Us l’hem transcrit i us el fem arribar també en vídeo per aquí, perquè els que no feu servir les xarxes socials també pugueu tenir accés a aquesta informació.


Este es el comunicado que la alcaldesa ha hecho, a través de un vídeo, hoy jueves por la mañana. Lo hemos compartido en las redes sociales. Os lo hemos transcrito y os lo hacemos llegar también en vídeo por aquí, para lso que no utilizáis las redes sociales también podáis tener acceso a esta información.

Bisbalencs i bisbalenques,

Portem quatre setmanes de confinament i vull primer de tot refermar-me en l’agraïment a tots vosaltres per quedar-vos a casa i seguir les indicacions de les autoritats sanitàries.

Estem a les portes dels dies festius de Setmana Santa i els altres anys compartíem aquests dies amb tots els que hi teniu segones residències.

Aquest any és diferent per l’estat d’alarma del Covid-19 i sóc conscient que molts de vosaltres us heu quedat a casa i no heu vingut a la segona casa. Però segueixen havent-hi persones que venen els caps de setmana i es plantegen venir aquests dies festius, posant en perill la seva salut però també posant en perill la salut dels bisbalencs i bisbalenques.

Els Mossos d’Esquadra estan fent controls amb imposició de multes per qui no ho compleixi a punts d’entrada del municipi, però no és suficient. Cal que les autoritats de l’àrea metropolitana hi posin mà i també la Generalitat, posant controls a les sortides de l’àrea metropolitana.

M’adreço als que teniu pensat venir avui cap a la Bisbal. Si no sou conscients que és per la vostra seguretat, feu-ho per la gent que vivim aquí tot l’any.

Ens queden dies encara de confinament i, després, hem de seguir prenent les mesures. El covid-19 no desapareix d’un dia per altre sinó que cal seguir les indicacions sanitàries.

Una forta abraçada als veïns i veïnes que esteu lluitant a casa o a l’hospital contra el covid-19.

Ens en sortirem lluitant-hi tots junts.


Bisbalencs y bisbalenques,

Llevamos cuatro semanas de confinamiento y, primero de todo, quiero volver a insistir en agradeceros, a todos vosotros, que os quedéis en casa y sigáis las indicaciones de las autoridades sanitarias.

Estamos a las puertas de los días festivos de Semana Santa y los otros años compartíamos estos días con todos los que tenéis segundas residencias aquí.

Este año es distinto por el estado de alarma del Covid-19 y soy consciente que muchos de vosotros os habéis quedado en casa y no habéis venido a la segunda casa. Pero siguen habiendo personas que vienen los fines de semana y se plantean venir estos días festivos, poniendo en peligro su salud pero también la salud de los bisbalencs y bisbalenques.

Los Mossos d’Esquadra están haciendo controles con imposición de multas para quién no cumpla en puntos de entrada del municipio, pero no es suficiente. Es necesario que las autoridades del área metropolitana intervengan y también la Generalitat, poniendo controles en las salidas del área metropolitana.

Me dirijo a todos los que tenéis pensado venir hoy hacia la Bisbal. Si no sois conscientes de que es por vuestra seguridad, hacedlo por la gente que vivimos aquí todo el año.

Nos quedan días todavía de confinamiento y, después, debemos seguir tomando medidas. El covid-19 no desaparece de un día para el otro sino que hay que seguir las indicaciones sanitarias.

Un fuerte abrazo a los vecinos y vecinas que estáis luchando en casa o en el hospital contra el covid-19.

Saldremos adelante luchando todos juntos.