L’alcaldessa ha signat la carta que 189 batlles catalans han tramès al president del govern espanyol per demanar que rectifiqui en la decisió de retallar en un 55% el fons de polítiques actives d’ocupació

L’alcaldessa Agnès Ferré s’ha adherit a la petició de 189 alcaldes i alcaldesses catalans perquè el Govern espanyol rectifiqui en la decisió de retallar en un 55% la partida destinada a polítiques actives d’ocupació

L’alcaldessa Agnès Ferré, que alhora és la responsable de la Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, ha signat la carta que 189 alcaldes i alcaldesses catalans han tramès al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, per demanar-li que rectifiqui en la decisió de retallar en un 55% els fons destinats a polítiques actives d’ocupació a Catalunya. A la carta, els alcaldes i alcaldesses demanen “poder oferir perspectives de futur als veïns i veïnes que lamentablement quedaran sense feina per aquesta crisi” i sol·liciten al president del govern espanyol que reconsideri la decisió perquè “altrament, no podrem garantir els serveis públics d’ocupació que necessitarem un cop acabi l’emergència sanitària”.

Podeu llegir la carta en aquest enllaç: Carta al president del govern espanyol Pedro Sanchez – Abril de 2020


CASTELLANO | La alcaldesa Agnès Ferré se ha adherido a la petición de 189 alcaldes y alcaldesas catalanes para que el Gobierno español rectifique en la decisión de recortar en un 55% la partida destinada a políticas activas de ocupación

La alcaldesa Agnès Ferré, que también es la responsable de la Concejalía de Ocupación del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, ha firmado la carta que 189 alcaldes y alcaldesas catalanes han hecho llegar al presidente del gobierno español, Pedro Sánchez, para pedirle que rectifique en la decisión de recortar en un 55% los fondos destinados a políticas activas de ocupación en Catalunya. En la carta, los alcaldes y alcaldesas piden “poder ofrecer perspectivas de futuro a los vecinos y vecinas que lamentablemente se quedarán si trabajo por esta crisis” y solicitan al presidente del gobierno español que reconsidere la decisión porqué “de lo contrario, no podremos garantizar los servicios públicos de ocupación que necesitaremos una vez termine la emergencia sanitaria”.

Podéis leer la carta en este enlace: Carta al president del govern espanyol Pedro Sanchez – Abril de 2020