Nou capítol de les ‘Píndoles bisbalenques’: l’escut de la Bisbal del Penedès

Avui divendres us fem arribar una nova ‘Píndola’ sobre la Bisbal del Penedès. Avui us apropem la història d’un element que haureu vist infinitat de vegades… l’escut! En sabeu el significat? Sempre ha estat així? I d’on va sortir? Esperem que us agradi aquesta nova entrega.
 
Per més informació sobre l’origen etimològic de la Bisbal i sobre la seva representació heràldica, recomanen els escrits sobre la qüestió de Benjamí Català i Benach.
 


CASTELLANO | Hoy viernes os hacemos llegar una nueva ‘Píndola’ sobre la Bsibal del Penedès. Hoy os acercamos la historia de un elemento que habréis visto infinidad de veces… ¡El escudo! ¿Sabéis cuál es su significado? ¿Siempre ha sido así? ¿De dónde salió? Esperamos que os guste esta nueva entrega.
 
Para más información sobre el origen etimológico de la Bisbal y sobre su representación heráldica, recomendamos los escritos sobre la cuestión de Benjamí Català Benach.
31
32
33