Si teniu una 2a residència a la Bisbal del Penedès, si us plau, compliu les mesures de confinament i NO VINGUEU

quedatacasa segona resi
TENIU UNA SEGONA RESIDÈNCIA A LA BISBAL DEL PENEDÈS? 
 
Si teniu una segona residència a la Bisbal del Penedès i us ve de gust venir a passar les ‘vacances’ de Setmana Santa, si us plau, NO VINGUEU. Si ho feu, us posareu en perill i també posareu en perill la Bisbal del Penedès i la seva gent. Penseu en els veïns del municipi i quedeu-vos a casa. Pel bé de tots.
L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès informa que el cos de Mossos d’Esquadra està treballant perquè es compleixin les mesures de confinament. Estem vivint uns moments difícils i una situació excepcional i tots hem de ser molt conscients que la nostra responsabilitat beneficia tota la societat i, per contra, les irresponsabilitats d’alguns ciutadans ens perjudiquen a tots.
 
Mentre durin les mesures de confinament, diverses patrulles de Mossos d’Esquadra treballaran en diversos punts del municipi i la comarca i faran controls per sancionar aquelles persones que se saltin les mesures de confinament. Quedeu-vos a casa i no vingueu. Quan tot això passi ja podreu tornar a gaudir de la vostra segona residència. Gràcies per contribuir a frenar la pandèmia, per la vostra salut i per la de tots.

¿TENÉIS UNA SEGUNDA RESIDENCIA EN LA BISBAL DEL PENEDÈS?

Si tenéis una segunda residencia en la Bisbal del Penedès y os apetece venir a pasar las ‘vacaciones’ de Semana Santa, por favor, NO VENGÁIS. Si lo hacéis, os pondréis en peligro y también pondréis en peligro a la Bisbal del Penedès y a su gente. Pensad en los vecinos del municipio y quedaos en vuestra casa. Por el bien de todos.

El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès informa que el cuerpo de Mossos d’Esquadra está trabajando para que se cumplan las medidas de confinamiento. Estamos viviendo unos momentos difíciles y una situación excepcional y todos tenemos que ser muy conscientes de que nuestra responsabilidad beneficia toda la sociedad y, por el contrario, las irresponsabilidades de algunos ciudadanos nos perjudican a todos.

Mientras duren las medidas de confinamiento, varias patrullas de Mossos d’Esquadra trabajarán en distintos puntos del municipio y la comarca y harán controles para sancionar a aquellas personas que se salten las medidas de confinamiento. Quedaos en casa y no vengáis. Cuando todo esto pase ya podréis volver a disfrutar de tu segunda residencia. Gracias por contribuir a frenar la pandemia, por vuestra salud y por la de todos.