Crida a la ciutadania per a la confecció de bates per a l’Hospital del Vendrell, el CAP i les residències

FOTO BATES

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès col·labora en la campanya per a la confecció de bates d’un sol ús per a l’Hospital del Vendrell, el CAP i les residències. Aquestes bates es faran amb bosses de plàstic. Totes aquelles persones de la Bisbal del Penedès que vulguin col·laborar i fer bates, poden contactar amb el telèfon 608568881. L’Ajuntament farà arribar a casa dels voluntaris i les voluntàries les bosses de plàstic, a partir d’aquest divendres, de forma gratuïta. Posteriorment, l’Ajuntament passarà a recollir les bates confeccionades.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès agraïm la col·laboració i la solidaritat de totes aquelles persones que estan treballant per ajudar els altres.

Enlace al vídeo: https://www.facebook.com/AjuntamentBisbalPenedes/videos/2584672281859282/


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès colabora en la campaña para la confección de batas de un solo uso para el Hospital del Vendrell, el CAP y las residencias. Estas batas se harán con bolsas de plástico. Todas aquellas personas de la Bisbal del Penedès que quieran colaborar y hacer batas, pueden contactar con el teléfono 608568881. El Ayuntamiento hará llegar a casa de los voluntarios y las voluntarias las bolsas de plástico, a partir de este viernes, de forma gratuita. Posteriormente el Ayuntamiento pasará a recoger las batas confeccionadas.

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès agradecemos la colaboración y la solidaridad de todas aquellas personas que están trabajando para ayudar a los demás.

Enlace al vídeo: https://www.facebook.com/AjuntamentBisbalPenedes/videos/2584672281859282/

document cosidores