Nou capítol de les ‘Píndoles bisbalenques’: el museu

Avui és dimecres i, per això, tornem a compartir una ‘Píndola Bisbalenca’. Si dilluns parlàvem de la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès, avui ens centrarem en un altre espai associat a la seva creació… el museu!

Si voleu aprofundir en el tema, podeu consultar el llibre “La Biblioteca-Museu-Arxiu de la Bisbal del Penedès” de Joan Latorre i Solé o els apartats dedicats a la Lastra Campana i la vida del Castell del llibre “Històries de la Bisbal Mil·lenària” de Benjamí Català i Benach.


Hoy es miércoles y, por eso, volvemos a compartir una ‘Píndola Bisbalenca’. Si el lunes hablábamos de la Biblioteca, hoy nos centraremos en otro espacio asociado a su creación… el museo!

Si queréis profundizar en el tema, podéis consultar el libro “La Biblioteca-Museu-Arxiu de la Bisbal del Penedès” de Joan Latorre Solé o los apartados dedicados a la Lastra Campana y la vida del Castillo del libro “Històries de la Bisbal Mil·lenària” de Benjamí Català Benach.

PINDOLA BISBALENCA MUSEU 1 PINDOLA BISBALENCA MUSEU 2 PINDOLA BISBALENCA MUSEU 3