L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha distribuït 51 targetes moneder entre els beneficiaris de les beques de menjador escolar

SERVEI A DOMICILI ACTUALITZAT 20-03-24-opt

Fotografia de les Regidories Paqui Cepas i Judit Vidal durant el repartiment de les targetes.

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha distribuït 51 targetes moneder entre els beneficiaris de les beques de menjador escolar empadronats al municipi. L’objectiu de les targetes és garantir la continuïtat de les beques del servei de menjador que gestiona el Consell Comarcal del Baix Penedès mentre els centres educatius estiguin tancats per prevenció i control del Covid-19.

Les targetes moneder que han rebut les famílies s’aniran carregant de forma automàtica, amb la prestació que pertoqui, en funció del temps que passi fins que els centres educatius tornin a obrir les seves portes. L’import de la targeta es podrà gastar en qualsevol establiment d’alimentació que disposi de TPV (passatargetes o datàfon).

La regidora de Benestar Social, Paqui Cepas, ha explicat que al municipi s’han repartit “un total de 51 targetes, de les quals 49 són dels alumnes de primària i 2 dels de secundària”. La regidora ha afegit que “els treballadors del Servei d’Inspecció i Informació Municipal  i els membres de l’equip de govern han repartit les targetes amb la màxima celeritat perquè les famílies beneficiàries en poguessin disposar com més aviat millor”.


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha distribuido 51 tarjetas monedero entre los beneficiarios de las becas de comedor escolar empadronados en el municipio. El objetivo de las tarjetas es garantizar la continuidad de las becas del servicio de comedor que gestiona el Consell Comarcal del Baix Penedès mientras los centros educativos estén cerrados por prevención y control del Covid-19.

Las tarjetas monedero que han recibido las familias se irán cargando de forma automática, con la prestación que corresponda, en función del tiempo que pase hasta que los centros educativos vuelvan a abrir sus puertas. El importe de la tarjeta se podrá gastar en cualquier establecimiento de alimentación que disponga de TPV (pasatarjetas o datáfono).

La regidora de Bienestar Social, Paqui Cepas, ha explicado que en el municipio se han repartido “un total de 51 tarjetas, de las cuales 49 son de los alumnos de primaria y 2 de los de secundaria”. La concejala ha añadido que “los trabajadores del Servicio de Inspección e Información Municipal y los miembros del equipo de gobierno han repartido las tarjetas con la máxima celeridad para que las familias beneficiarias pudiesen disponer de ellas cuanto antes mejor”.

DUBTES TARGETES MONEDER FAQS_page-0001 DUBTES TARGETES MONEDER FAQS_page-0002

Comments are closed.