Comunicat d’alcaldia en relació amb la informació apareguda en diversos mitjans de comunicació sobre el cas d’una persona procedent de la Bisbal del Penedès que hauria donat positiu per covid-19

COMUNICAT D’ALCALDIA

A la Bisbal del Penedès, 16 de març de 2020

Benvolguts veïns:

En relació amb la informació apareguda en diversos mitjans de comunicació sobre el cas d’una persona procedent de la Bisbal del Penedès que estaria hospitalitzada i que hauria donat positiu per covid-19, fem una crida a la calma i a la tranquil·litat.

En primer lloc, desitgem que aquesta persona tingui una bona recuperació. Per motius de confidencialitat i privacitat, així com per consideració amb la persona afectada, no podem facilitar cap dada personal.

En segon lloc, volem recordar que, en l’actualitat no s’ha declarat cap brot de covid-19 al municipi i que, des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, estem complint amb totes les indicacions, mesures i restriccions que ens han anat indicant les autoritats sanitàries. Us preguem que seguiu totes les indicacions,  mesures i recomanacions que s’han anat fent públiques per evitar la propagació del covid-19.

En tercer lloc, us demanem que no difongueu informació personal de cap possible afectat i que no compartiu cap tipus d’informació que provingui de canals no oficials, que sigui falsa o que no estigui contrastada. Us recordem que teniu a la vostra disposició els canals de comunicació oficials de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. Són els següents: eBando, el web www.bisbalpenedes.com i les xarxes socials (Instagram, Facebook i Twitter). També podeu contactar, de 9h a 14h, amb el telèfon 977 688 438 o podeu enviar un correu electrònic a info@bisbalpenedes.com.

La situació que estem vivint és excepcional i requereix calma i serenor. Sabem que és difícil, tots estem fent esforços en la nostra vida diària per seguir les mesures amb l’objectiu d’evitar i prevenir contagis. Esperem que aquesta situació passi ben aviat.

Una vegada més us agraïm la col·laboració i us emplacem a anar seguint les recomanacions que ens vagin indicant les autoritats sanitàries per prevenir i fer front al coronavirus covid-19.

 

Atentament,

Agnès Ferré Cañellas

Alcaldessa de la Bisbal del Penedès


COMUNICADO DE ALCALDÍA

 

En la Bisbal del Penedès, 16 de marzo de 2020

Apreciados vecinos:

En relación con la información aparecida en varios medios de comunicación sobre el caso de una persona procedente de la Bisbal del Penedès que estaría hospitalizada y que habría dado positivo por covid-19, hacemos un llamamiento a la calma y a la tranquilidad.

En primer lugar, deseamos que esta persona tenga una buena recuperación. Por motivos de confidencialidad y privacidad, así como por consideración con la persona afectada, no podemos facilitar ningún dato personal.

En segundo lugar, queremos recordar que, en la actualidad no se ha declarado ningún brote de covid-19 en el municipio y que, desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, estamos cumpliendo con todas las indicaciones, medidas y restricciones que nos han ido indicando las autoridades sanitarias. Os rogamos que sigáis todas las indicaciones, medidas y recomendaciones que se han ido haciendo públicas para evitar la propagación del covid-19.

En tercer lugar, os pedimos que no difundáis información personal de ningún posible afectado y que no compartáis ningún tipo de información que provenga de canales no oficiales, que sea falsa o que no esté contrastada. Os recordamos que tenéis a vuestra disposición los canales de comunicación oficiales del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès. Son los siguientes: eBando, la web www.bisbalpenedes.com y las redes sociales (Instagram, Facebook y Twitter). También podéis contactar, de 9h a 14h, con el teléfono 977 688 438 o podéis enviar un correo electrónico a info@bisbalpenedes.com.

La situación que estamos viviendo es excepcional y requiere calma y serenidad. Sabemos que es difícil, todos estamos haciendo esfuerzos en nuestra vida diaria para seguir las medidas con el objetivo de evitar y prevenir contagios. Esperamos que esta situación se termine pronto.  

Una vez más os agradecemos la colaboración y os emplazamos a ir siguiendo las recomendaciones que nos vayan indicando las autoridades sanitarias para prevenir y afrontar el coronavirus covid-19.

Atentamente,

Agnès Ferré Cañellas

Alcaldessa de la Bisbal del Penedès