Comunicat sobre les mesures preventives preses per l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès davant la situació generada pel Coronavirus

 200312 REUNIO CORONAVIRUS ALCALDESA I TINENTES D'ALCALDIA

Des de la Generalitat de Catalunya s’ha comunicat que el pla PROCICAT d’emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc ha passat a fase d’EMERGÈNCIA 1. Per aquest motiu, l’alcaldessa Agnès Ferré, la primera tinenta d’alcaldia, Judith Vidal; i la segona tinenta d’alcaldia, Leo Uceda; s’han reunit aquesta tarda amb l’objectiu d’avaluar la situació causada pel Coronavirus (Covid-19). Fins al moment no es té coneixement que hi hagi cap cas de Coronavirus confirmat a la Bisbal del Penedès però, amb l’objectiu de seguir les indicacions de la Generalitat de Catalunya i treballar per evitar contagis de possibles casos, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès posa en marxa diverses mesures preventives que, inicialment, tindran una durada mínima de 15 dies, revisables segons l’evolució de la situació. Aquestes mesures es posaran en marxa aquest divendres 13 de març de 2020 i són les següents:

  • Es tanquen al públic la Llar d’Infants Municipal, el Racó de la Gent Gran i el Centre Municipal de Cultura (CMC).
  • Queden cancel·lats els serveis i les activitats que s’ofereixen de forma habitual en equipaments municipals: activitats per a la gent gran, gimnàstica, tallers de tècniques d’estudi, Escola de Música, Escola d’Idiomes, la Cova Jove o qualsevol altra activitat o taller que es realitzi en aquests equipaments.
  • No es cedirà cap espai municipal per a celebracions familiars o festives.
  • Es cancel·len o ajornen totes les activitats, amb públic assistent, programades o organitzades des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès romandrà obert en l’horari habitual, tot i que es recomana l’ús de vies telemàtiques per contactar-hi.

D’altra banda, el Ple ordinari previst per al dilluns 16 de març a les 19h se celebrarà a porta tancada i sense la presència de públic a la sala.

La Bisbal del Penedès, 12 de març de 2020

200312 MESURES CORONAVIRUS

061


200312 REUNIO CORONAVIRUS ALCALDESA I TINENTES D'ALCALDIA

CASTELLANO | Desde la Generalitat de Catalunya se ha comunicado que el plan PROCICAT de emergencias asociadas a enfermedades transmisibles emergentes con potencial alto riesgo ha pasado a fase de EMERGENCIA 1. Por este motivo, la alcaldesa Agnès Ferré; la primera tenienta de alcaldía, Judith Vidal; y la segunda tenienta de alcaldía, Leo Uceda; se han reunido esta tarde con el objetivo de evaluar la situación causada por el Coronavirus (Covid-19). Hasta el momento no se tiene conocimiento de que haya  ningún caso de Coronavirus confirmado en la Bisbal del Penedès pero, con el objetivo de seguir las indicaciones de la Generalitat de Catalunya y trabajar para evitar contagios de posibles casos, el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès pone en marcha varias mesuras preventivas que, inicialmente, tendrán una duración mínima de 15 días, revisables según la evolución de la situación. Estas medidas se pondrán en marcha este viernes 13 de marzo de 2020 y son las siguientes:

  • Se cierran al público la Llar d’Infants Municipal, el Racó de la Gent Gran y el Centre Municipal de Cultura (CMC).
  • Quedan cancelados los servicios y actividades que se ofrecen de forma habitual en equipamientos municipales: actividades para la gente mayor, gimnasia, talleres de técnicas de estudio, Escuela de Música, Escuela de Idiomas, la Cova Jove o cualquier otra actividad que se realice en estos equipamientos.
  • No se cederá ningún espacio municipal para celebraciones familiares o festivas.
  • Se cancelan o aplazan todas las actividades, con público asistente, programadas u organizadas desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès.

El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès permanecerá abierto en el horario habitual, aunque se recomienda el uso de vías telemáticas para contactar.

Por otro lado, el Pleno ordinario previsto para el lunes 16 de marzo a las 19h se celebrará a puerta cerrada y sin la presencia de público en la sala.

La Bisbal del Penedès, 12 de marzo de 2020

200312 MESURES CORONAVIRUS

061