Els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Coster de la Torre col·laboren amb les regidories de la Gent Gran i Serveis Socials fent activitats de servei a la comunitat

SERVEI GENT GRAN INSTA INSTITUT 3

Els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Coster de la Torre destinaran 10 hores a activitats de servei a la comunitat, fora del seu horari lectiu, del 27 de gener al 7 de febrer.

Per dur a terme aquestes activitats, els alumnes col·laboraran amb les Regidories de la Gent Gran i Serveis Socials. D’una banda, mostraran als usuaris i les usuàries del Racó de la Gent Gran com fer servir les noves tecnologies i, de l’altra, faran una recollida d’aliments i productes d’higiene personal per al Rebost Solidari durant aquesta setmana i la vinent. Els comerços on trobareu el punt de recollida són: Cal Perebusquet, Supermercat Jaume-Suma Autoservei, Aliprox, Fruiteria Agro-Verd i Fruites i Verdures Montserrat.

El Servei Comunitari s’impulsa des del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i persegueix l’objectiu que l’alumnat experimenti i protagonitzi accions de compromís cívic, relacionant-se directament amb la ciutadania i posant en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.


CASTELLANO | Los alumnos de 4º de ESO del Instituto Coster de la Torre destinarán 10 horas de actividades de servicio a la comunidad, fuera de su horario lectivo, del 27 de enero al 7 de febrero.

Para llevar a cabo estas actividades, los alumnos colaborarán con las Concejalías de la Gente Mayor y Servicios Sociales. Por un lado, mostrarán a los usuarios y las usuarias del Racó de la Gent Gran como utilizar las nuevas tecnologías y, por otro lado, harán una recogida de alimentos y productos de higiene personal para el Rebost Solidari durante esta semana y la que viene. Los comercios donde encontraréis el punto de recogida són: Cal Perebusquet, Supermercat Jaume-Suma Autoservei, Aliprox, Fruiteria Agro-Verd i Fruites y Verdures Montserrat.

El Servicio Comunitario se impulsa desde el Departamento de Educación de la Generalitat de Catalunya y persigue el objetivo de que el alumnado experimente y protagonice acciones de compromiso cívico, relacionándose directamente con la ciudadanía y poniendo en juego sus conocimientos y capacidades al servicio de la comunidad.