Les audicions del 1r quadrimestre de l’Escola Municipal de Música tindran lloc del 28 al 30 de gener

audicions escola musica nadal 2018

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música de la Bisbal del Penedès faran les seves audicions del 28 al 30 de gener.

L’Escola de Música Contrapunt és qui gestiona, des d’aquest curs, l’Escola Municipal de Música. Aquesta escola presta servei a diverses escoles de música a la comarca i ha programat les audicions de tots els alumnes de cada disciplina en els següents dies, hores i llocs (només s’han inclòs els horaris que afecten els alumnes bisbalencs):

-Dimarts 28 de gener, a les 18:00h, audicions de baix i guitarra al Centre Cívic de Cal Cego de Cunit.

-Dimecres 29 de gener, a les 17:00h, audició de bateries i conjunts/combos a l’auditori del CMC de la Bisbal del Penedès.

-Dijous 30 de gener, a les 17:30h, audicions de piano i vent a l’auditori del CMC de la Bisbal del Penedès.

Per a qualsevol dubte o consulta, podeu contactar amb l’Escola de música mitjançant el correu electrònic info@escolacontrapunt.cat o trucant al telèfon 608987287.


CASTELLANO | Los alumnos de la Escuela Municipal de Música de la Bisbal del Penedès harán sus audiciones del 28 al 30 de enero.

La Escuela de Música Contrapunt es quien gestiona, desde este curso, la Escuela Municipal de Música. Esta escuela presta servicio en varias escuelas de música de la comarca y ha programado las audiciones de todos los alumnos de cada disciplina en los siguientes días, horas y lugares (solo se han incluido los horarios que afectan a los alumnos bisbalenses):

-Mares 28 de enero, a las 18:00h, audiciones de bajo y guitarra en el Centre Cívic de Cal Cego de Cunit.

-Miércoles 29 de enero, a las 17:00h, audición de baterías y conjuntos/combos en el  auditorio del CMC de la Bisbal del Penedès.

-Jueves 30 de enero, a las 17.30h, audiciones de piano y viento en el auditorio del CMC de la Bisbal del Penedès.

Para cualquier duda o consulta, podéis contactar con la Escuela de música mediante el correo electrónico info@escolacontrapunt.cat o llamando al teléfono 608987287.