L’alcaldessa Agnès Ferré va participar en la tertúlia del programa ‘Penedès en Xarxa’ el passat dimarts 26 de novembre

NURIA SORRIBES I AGNES FERRE
Núria Sorribes (1ª tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament del Montmell) i Agnès Ferré (alcaldessa de la Bisbal del Penedès) als estudis de Domenys Ràdio

L’alcaldessa Agnès Ferré va participar, l’endemà de la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones, en el magazín matinal “Penedès en Xarxa”, que s’emet a Domenys Ràdio, Bellvei Ràdio, Ràdio Vilafranca, Ràdio Sant Sadurní i Canal 20 Olèrdola i que compta amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local.

La batllessa bisbalenca va participar en una tertúlia del passat 26 de novembre, conduïda per la periodista Lourdes Meroño, juntament amb la primera tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament del Montmell, Núria Sorribes; l’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Josep Maria Ribas; i la primera tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Bellvei, Núria Güell.

La temàtica de la tertúlia es va centrar en la paritat i les dones com a representants polítiques. Ferré va explicar que ella, com a representant pública, no s’ha trobat mai cap problema ni s’ha sentit menyspreada pel fet de ser dona. L’alcaldessa ha defensat que “el respecte i predicar amb l’exemple és bàsic, a casa, a les institucions, al món empresarial, a l’escola, a tot arreu. El respecte per la persona és bàsic, independentment que sigui home o dona”.

Podeu escoltar el programa en aquest enllaç: https://media.rtvvilafranca.cat/podcast/radio-vilafranca/penedes-en-xarxa/187594-20191126b.mp3


CASTELLANO | La alcaldesa Agnès Ferré participó, al día siguiente del día de la conmemoración del Día Internacional para la eliminación de la violencia hacia las mujeres, en el magacín matinal “Penedès en Xarxa”, que se emite en Domenys Ràdio, Bellvei Ràdio, Ràdio Vilaranca, Ràdio Sant Sadurní d’Anoia y Canal 20 Olèrdola y que cuenta con el soporte de La Xarxa de Comunicació Local.

La alcaldesa de la Bisbal del Penedès participó en una tertulia del pasado 26 de noviembre, conducida por la periodista Lourdes Meroño, junto con la primera teniente de alcaldía del Ayuntamiento del  Montmell, Núria Sorribes; el alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas; y la primera teniente de alcaldía del Ayuntamiento de Bellvei, Núria Güell.

La temática de la tertulia se centró en la paridad y en las mujeres como representantes políticas. Ferré explicó que ella, como representante pública, no se ha encontrado nunca ningún problema ni se ha sentido menospreciada por el hecho de ser mujer. La alcaldesa ha defendido que “el respeto y predicar con el ejemplo es básico, en casa, en las instituciones, en el mundo empresarial, en la escuela, en todas partes. El respeto por la persona es básico, independientemente del hecho que sea hombre o mujer”.

Podéis escuchar el programa en este enlace: https://media.rtvvilafranca.cat/podcast/radio-vilafranca/penedes-en-xarxa/187594-20191126b.mp3