Actes amb motiu de la Marató de TV3 previstos per al diumenge 15 de desembre

Un any més, la Bisbal del Penedès se solidaritzarà amb la Marató de TV3 amb diversos actes que se celebraran el diumenge 15 de desembre. Tots els diners recaptats seran destinats a la lluita contra les malalties minoritàries. Podeu trobar la informació i els horaris en el cartell adjunt.

A la pàgina de Facebook de l’Associació de Dones La Roca Foradada podreu trobar informació sobre el dinar i la venda de tiquets.


CASTELLANO | Un año más, la Bisbal del Penedès se solidarizará con la Marató de TV3 con varios  actos que se celebrarán el domingo 15 de diciembre. Todo el dinero recaudado será destinado a la lucha contra las enfermedades minoritarias. Podéis encontrar la información y los horarios en el cartel adjunto. 

En la página de Facebook de la Associació de Dones La Roca Foradada podéis encontrar información sobre la comida y la venta de tiques.

MARATO-2019-POSTERdef