L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès dóna a conèixer els productes locals a les empreses dels polígons industrials del municipi

lot productes poligon 2019

L’alcaldessa Agnès Ferré i la regidora de Comerç, Agricultura i Turisme, Judith Vidal, han fet entrega d’un lot de productes del territori a diverses empreses dels polígons industrials bisbalencs amb l’objectiu de promoure i donar a conèixer els productes locals.

La regidora de Comerç, Agricultura i Turisme ha explicat que “els membres de l’equip de govern creiem fermament en els nostres productors, empreses i botigues. Per això, durant tot l’any, l’Ajuntament adquireix a la Bisbal els productes que ofereix en les festes, actes i celebracions al municipi. Ara, amb aquesta iniciativa, hem volgut fer un pas endavant i presentar els nostres productes a les empreses que treballen al polígon”. Segons la regidora “és interessant que les empreses dels polígons coneguin el municipi i els seus productes, d’una banda perquè també formen part del teixit del municipi i, de l’altra, perquè si coneixen els nostres productes locals, és molt més probable que els tinguin en compte a l’hora de dur a terme aperitius, oferir refrigeris i esmorzars o confeccionar lots per a clients, col·laboradors o treballadors, per exemple, amb motiu de les festes nadalenques”.

El lot que s’ha confeccionat enguany conté productes de botigues i productors locals – tals com vi, cava i oli de la Cooperativa de la Bisbal (Cellers Domenys); pa de mig, cuit al forn de llenya del Forn de les Escales; coca enramada del Forn Aresmar; Olis amb aromes d’Oli Torclum; Calçots de la Fruiteria Montserrat; fruita de la Fruiteria Agroverd; fuet de producció pròpia del Supermercat Jaume; i botifarra de pagès blanca i negra de Cal Perebusquet. La intenció de l’Ajuntament és poder donar continuïtat a aquesta iniciativa incorporant altres tipus d’establiments locals, com ara botigues que no es dediquin a l’alimentació o restaurants.


CASTELLANO | La alcaldesa Agnès Ferré y la regidora de Comercio, Agricultura y Turismo, Judith Vidal, han hecho entrega de un lote de productos del territorio a varias empresas de los polígonos industriales de la Bisbal con el objetivo de promover y dar a conocer los productos locales.

La concejala de Comercio, Agricultura y Turismo ha explicado que “los miembros del equipo de gobierno creemos firmemente en nuestros productores, empresas y tiendas. Por eso, durante todo el año el Ayuntamiento adquiere en la Bisbal los productos que ofrece en las fiestas, actos y celebraciones del municipio. Ahora, con esta iniciativa, hemos querido dar un paso adelante y presentar nuestros productos a las empresas que trabajan en el polígono”. Según la regidora “es interesante que las empresas de los polígonos conozcan el municipio y sus productos, por un lado porqué también forman parte del tejido del municipio y, por otro, porqué si conocen nuestros productos locales, es mucho más probable que los tengan en cuenta a en el momento de hacer aperitivos, ofrecer refrigerios y almuerzos o confeccionar lotes para clientes, colaboradores o trabajadores, por ejemplo, con motivo de las fiestas navideñas”.

El lote que se ha confeccionado este año contiene productos de tiendas y productores locales – tales como vino, cava y aceite de la Cooperativa de la Bisbal (Cellers Domenys); pan de medio, cocido al horno de leña del Forn de les Escales, coca enramada del Forn Aresmar; Aceites con aromas de Oli Torclum; calçots de la Fruiteria Montserrat; fruta de la Fruiteria Agroverd; fuet de producción propia del Supermercat Jaume; y butifarra de payés blanca y negra de Cal Perebusquet. La intención del Ayuntamiento es poder dar continuidad a esta iniciativa incorporando otros tipos de establecimientos locales, como por ejemplo tiendas que no se dediquen a la alimentación o restaurantes.