La nova junta de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca ha donat a conèixer la seva composició a l’Ajuntament

NOVA JUNTA DE LA SOCIETAT 2019
A la fotografia, l’alcaldessa Agnès Ferré; i la regidora de Cultura i Lleure, Judith Vidal, amb diversos membres de la junta: Josep Pascual (president); Jordi Ferran (secretari); Núria Ventosa (tresorera); Núria Domingo, Neus Montero, Anna Maria Jané i Josep Ferré (vocals).

La Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca ha renovat la seva junta i, per aquest motiu, part dels seus representants van personar-se a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès el passat dilluns 25 de novembre, amb l’objectiu de presentar la nova composició de la junta a l’alcaldessa Agnès Ferré i la regidora de Cultura i Lleure, Judith Vidal.

La nova junta està formada per:

President: Josep Pascual 

Vicepresidenta:  Anna Maria Jané 

Secretari:  Jordi Ferran

Tresorera: Núria Ventosa

Vocals: Núria Domingo, Josep Ferré, Neus Montero, Jordi Pascual, Josep Pros, Isabel Perales i Francesc Riambau


CASTELLANO | La Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca ha renovado su junta y, por este motivo, parte de sus representantes se personaron en el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès el pasado lunes 25 de noviembre, con el objetivo de presentar la nueva composición de la junta a la alcaldesa Agnès Ferré y la regidora de Cultura y Ocio, Judith Vidal.

La nueva junta está formada por:

Presidente: Josep Pascual

Vicepresidenta: Anna Maria Jané

Secretario: Jordi Ferran

Tesorera: Núria Ventosa

Vocales: Núria Domingo, Josep Ferré, Neus Montero, Jordi Pascual, Josep Pros, Isabel Perales y Francesc Riambau