La Junta de Govern ha aprovat liquidació de l’import corresponent al conveni de manteniment de l’Àrea Recreativa del Montmell

La Junta de Govern local ha aprovat el pagament de 796,15€ corresponents el conveni de manteniment de l’Àrea Recreativa del Montmell per a l’any 2019. Es tracta d’un pagament que realitzen la majoria de municipis de la comarca amb l’objectiu de mantenir i preservar aquest espai, ubicat a la serralada del Montmell i preparat per poder fer barbacoes i acampades a l’aire lliure, prèvia autorització per part de l’Ajuntament del Montmell. L’espai compta amb barbacoes, zona de pícnic, lavabos i aigua potable.

CASTELLANO | La Junta de Gobierno local ha aprobado el pago de 796,15€ correspondientes al convenio de mantenimiento del Área Recreativa del Montmell para el año 2019. Se trata de un pago que realizan la mayoría de municipios de la comarca con el objetivo de mantener y preservar este espacio, ubicado en la cordillera del Montmell y preparado para poder hacer barbacoas y acampadas al aire libre, previa autorización por parte del Ayuntamiento del Montmell. El espacio cuenta con barbacoas, zonas de pícnic, lavabos y agua potable.