L’Ajuntament de la Bisbal ha estat present en la reunió tècnica d’AMTU per a la T-mobilitat aquest dimarts

FOTO AMTU4

L’alcaldessa Agnès Ferré i la primera tinenta d’alcaldia, Judith Vidal, han assistit a la reunió tècnica de l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) sobre la T-Mobilitat, que ha tingut lloc aquest dimarts 12 de novembre a Sabadell. La T-Mobilitat és un sistema de pagament del transport urbà amb tecnologia sense contacte que entrarà en funcionament l’any 2020. La reunió d’aquest dimarts ha servit per aclarir dubtes i incerteses, generades amb la implantació del projecte, als membres de l’entitat.

En l’actualitat s’estan fent les preinstal·lacions tècniques necessàries als autobusos i estacions ferroviàries dels diversos operadors de transport perquè al 2020 entri en funcionament. L’alcaldessa Agnès Ferré ha destacat que “la reunió ha estat molt profitosa i ens ha permès conèixer de primera mà projectes tan importants com la T-Mobilitat, la targeta de la ciutadania i la implantació del transport a demanda a Catalunya”.

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès és membre de l’AMTU des de l’any 2017. Aquesta entitat treballa per la millora de la mobilitat i les infraestructures de transport públic d’arreu de Catalunya i dóna suport tècnic, jurídic i administratiu als seus associats.


CASTELLANO | La alcaldesa Agnès Ferré y la primera tenienta de alcaldesa, Judith Vidal, han asistido a la reunión técnica de la Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) sobre la T-Mobilitat, que ha tenido lugar este martes 12 de noviembre en Sabadell. La T-Mobilitat es un sistema de pago del transporte urbano con tecnología sin contacto que entrará en funcionamiento en el año 2020. La reunión de este martes ha servido para aclarar dudas e incertidumbres, generadas con la implantación del proyecto, a los miembros de la entidad.

En la actualidad se están llevando a cabo las preinstalaciones técnicas necesarias en los autobuses y estaciones ferroviarias de varios operadores de transporte para que en el 2020 entre en funcionamiento. La alcaldesa Agnès Ferré ha destacado que “la reunión ha sido muy provechosa y nos ha permitido conocer de primera mano proyectos tan importantes como la T-Mobilitat, la tarjeta de la ciudadanía y la implantación del transporte a demanda en Catalunya”.

El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès es miembro de AMTU desde el año 2017. Esta entidad trabaja por la mejora de la movilidad y las infraestructuras del transporte público en Catalunya y ofrece soporte técnico, jurídico y administrativo a sus asociados.