Senderistes Bisbalencs ha organitzat una sortida al Pont d’Armentera per al diumenge 27 d’octubre

El proper diumenge 27 d’octubre de 2019 Senderistes Bisbalencs farà una sortida al Pont d’Armentera. Se sortirà a les 8h de l’Era de Batre amb cotxes particulars. Cal portar esmorzar, aigua i la roba i l’equipació adequada per al tipus d’activitat. Per a més informació, adreceu-vos a l’entitat a través de les vies de contacte que s’indiquen al cartell.


El próximo domingo 27 de octubre de 2019 Senderistas Bisbalencs hará una salida al Pont d’Armentera. Se saldrá a las 8h de la Era de Batre con coches particulares. Hay que traer desayuno, agua y la ropa y la equipación adecuada para el tipo de actividad. Para más información, dirigíos a la entidad a través de las vías de contacto que se indican en el cartel.

SENDERISTES PONT D'ARMENTERA 27 D'OCTUBRE

Comments are closed.